Mitä tarkoittaa että joku on varmistanut virallisen henkilöllisyystodistuksen?

Haluamme sinun voivan olla varma siitä, että Babysits-palvelussa olevat ihmiset ovat ketä he sanovat olevansa.

Yksi tapa jolla teemme tämän, on saada käyttäjä toimittamaan virallinen henkilöllisyystodistus. Tämä voi olla ajokortti, passi, henkilökortti jne.

Jos vanhemmille tai lastenhoitajille ilmoitetaan "Virallinen henkilöllisyystodistus varmistettu", se tarkoittaa että henkilö on onnistuneesti lisännyt virallisen henkilöllisyystodistuksen. Tämä auttaa meitä pitämään Babysitsin turvallisena, torjumaan petoksia ja paljon muuta.

Henkilöllisyystodistustasi ei koskaan eikä missään tilanteessa jaeta kenenkään muun Babysits- käyttäjän kanssa.

Kuinka virallinen henkilöllisyystodistus tarkistetaan?

Käyttäjät ottavat kuvan virallisesta henkilöllisyystodistuksestaan tietokoneella tai puhelimen kameralla ja lähettävät sen Babysitsille. Ohjelma yrittää tunnistaa ladatun dokumentin aitouden.

Tämän prosessin loppuun saattaminen ei takaa vanhemman tai lastenhoitajan hyväksyntää, se ei takaa kenenkään henkilöllisyyttä, eikä ole tae siitä, että vuorovaikutus heidän kanssaan on turvallista. Käytä aina omaa arviointiasi ja noudata turvallisuusohjeitamme.