Mitä tarkoittaa että joku on varmistanut virallisen henkilöllisyystodistuksen?

Haluamme sinun voivan olla varma siitä, että Babysits-palvelussa olevat ihmiset ovat ketä he sanovat olevansa.

Yksi tapa jolla teemme tämän, on saada käyttäjä toimittamaan virallinen henkilöllisyystodistus. Tämä voi olla ajokortti, passi, henkilökortti jne.

Jos vanhemmille tai lastenhoitajille ilmoitetaan "Virallinen henkilöllisyystodistus varmistettu", se tarkoittaa että henkilö on onnistuneesti lisännyt virallisen henkilöllisyystodistuksen. Tämä auttaa meitä pitämään Babysitsin turvallisena, torjumaan petoksia ja paljon muuta.

Onko henkilötodistuksen lisääminen turvallista?

Kumppanimme Stripe käsittelee henkilöllisyystiedot turvallisesti. Henkilöllisyystodistustasi ei koskaan, mistään syystä, jaeta kenellekään muulle, joka käyttää Babysitsia, tai kolmansille osapuolille.

Kuinka virallinen henkilöllisyystodistus tarkistetaan?

Käyttäjät kuvaavat henkilöllisyystodistustuksen tietokoneen tai matkapuhelimen kameralla ja lähettävät ne Babysitsiin. Koneoppiminen yrittää tunnistaa ladatun asiakirjan aitouden.

Seuraavaksi käyttäjien on otettava selfie. Tällä varmistetaan että henkilöllisyystodistuksen kasvot ja selfie vastaavat toisiaan.

Tämän prosessin loppuun saattaminen ei takaa vanhemman tai lastenhoitajan hyväksyntää, se ei takaa kenenkään henkilöllisyyttä, eikä ole tae siitä, että vuorovaikutus heidän kanssaan on turvallista. Käytä aina omaa arviointiasi ja noudata turvallisuusohjeitamme.