Meidän toimintaperiaatteemme

Meidän toimintaperiaatteemme

Babysits-alusta on julkinen yhteisö, joka yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen

Hae lastenhoitajia tai lastenhoitotöitä, ota yhteyttä ja sovi tapaaminen. Helppokäyttöisellä verkkoalustalla, loistavalla asiakaspalvelulla sekä jatkuvasti kasvavalla jäsenmäärällä, Babysits on ehdottomasti se helpoin tapa löytää lastenhoitopalveluita tai lastenhoitotöitä.

Me autamme vanhempia

Me autamme vanhempia tarjoamalla parhaimman hakukokemuksen. Tuhansien hakuvaihtoehtojen ansiosta sinun on helppo löytää täydellinen lastenhoitaja perheellesi. Me helpotamme yhteydenpitoa sinun ja sen oikean lastenhoitajan kanssa kahdella tapaa: käyttäjäystävällisen viestipalvelun ja tapaamisten suunnittelu -ominaisuuden avulla. Näiden toimintojen ansiosta teet parhaimman valinnan hetkessä!

Me autamme lastenhoitajia

Me autamme lastenhoitajia tarjoamalla joustavuutta, vapautta ja mahdollisuuksia. Me emme ota provisiota, ja annamme sinulle vapaat kädet neuvotella vanhempien kanssa omista työtunneistasi ja palkastasi. Merkkijärjestelmämme avulla voit lisätä näkyvyyttäsi vanhemmille ja näin moninkertaistaa mahdollisuutesi työllistyä. Lyhyesti sanottuna, meidän alustallamme olet itse itsesi pomo.

Hinnoittelu

Babysitsin verkkoalusta on täysin ilmainen lastenhoitajille. Vanhemmilta ja lastenhoitajien välitystoimistoilta pyydämme pienen maksun yhteydestä lastenhoitajiin.

Lisää hinnoittelusta

On tärkeää huomata, että Babysits ei ole lastenhoitotoimisto. Sen sijaan, meiltä saat vapauden valita itse. Meidän tavoitteenamme on yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat siten, että lastenhoidon kysyntä ja tarjonta kohtaavat tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Babysits ei tarkasta alustan jäseniä. Tarkoittaen sitä, että yhteisömme jäsenet ovat itse vastuussa tarkastamisesta, haastattelemisesta ja oman päätöksen tekemisestä.