Tarinoita Babysits-yhteisöstä

Babysitsin ansiosta löysin lastenhoitotöitä melko nopeasti. Koska olin uusi paikkakunnalla, minulla ei ollut juuri kontakteja alueella, mutta yllätyin kun näin kuinka monta perhettä lähelläni etsi lastenhoitajaa. Muutaman yhteydenoton jälkeen löysin perheen joka palkkasi minut. Olen kiitollinen ja iloinen saadessani hoitaa heidän ihanaa lasta!

Suvi, Espoo

Vaimoni ja minä rakastamme Babysitsiä! Sen jälkeen kun löysimme Babysitsin, olemme aina löytäneet ihanan lastenhoitajan silloin kun tarvitsemme. Emme enää tarvitse ottaa stressiä aikataulujen suunnittelemisesta pitkäksi aikaa eteenpäin. Babysits on todellakin pelastus kiireisille vanhemmille kuten me!

Marko, Helsinki

Babysits on loistava paikka minunlaisilleni vanhemmille, joilla on arvaamaton aikataulu. Aikaisemmin minun oli vaikeaa löytää lastenhoitaja varsinkin viikonlopun yllättäviä menoja varten, ja jouduin turvautumaan kalliisiin välitystoimistoihin. Koko tämä ongelma on unohtunut sen jälkeen kun liityin Babysitsiin, koska sieltä löytyy aina useita lastenhoitajia, jotka ovat saatavilla toivomanani ajankohtana.

Rosa, Vantaa

Löysin Babysitsin kautta pojalleni sopivan lapsenvahdin, joka vastaa kaikkia tarpeitamme. Kaikki lapsenvahdit joihin olen ottanut yhteyttä vaikuttavat mukavilta ja luotettavilta. Koko prosessi lapsenvahdin etsimisestä palkkaamiseen sujui sivuston kautta todella helposti ja turvallisesti. Poikani rakastaa lastenhoitajaansa, ja odottaa aina innolla seuraavaa tapaamista!

Riia, Vantaa