Tarinoita Babysits-yhteisöstä

Etsin kauan osa-aikatyötä, koska halusin tienata hieman taskurahaa. Työpaikan löytäminen osoittautui kuitenkin hankalaksi. Sitten kuulin ystäviltäni Babysitsistä. Sivuston ansiosta olen onnistunut löytämään töitä, jotka sopivat aikatauluuni. Lisäksi olen tyytyväinen, että työnhakuilmoituksen julkaiseminen ei maksa mitään!

Marika, Tampere

Babysitsin ansiosta löysin lastenhoitotöitä melko nopeasti. Koska olin uusi paikkakunnalla, minulla ei ollut juuri kontakteja alueella, mutta yllätyin kun näin kuinka monta perhettä lähelläni etsi lastenhoitajaa. Muutaman yhteydenoton jälkeen löysin perheen joka palkkasi minut. Olen kiitollinen ja iloinen saadessani hoitaa heidän ihanaa lasta!

Suvi, Espoo

Löysin Babysitsin kautta pojalleni sopivan lapsenvahdin, joka vastaa kaikkia tarpeitamme. Kaikki lapsenvahdit joihin olen ottanut yhteyttä vaikuttavat mukavilta ja luotettavilta. Koko prosessi lapsenvahdin etsimisestä palkkaamiseen sujui sivuston kautta todella helposti ja turvallisesti. Poikani rakastaa lastenhoitajaansa, ja odottaa aina innolla seuraavaa tapaamista!

Riia, Vantaa

Minun oli aikaisemmin vaikea jättää lapseni uuden lastenhoitajan kanssa, koska pelkäsin mitä voi tapahtua, kun en ole paikalla. Babysits on helpottanut huoltani, koska sivustolla pääsen etukäteen lukemaan tietoa lastenhoitajasta ennen yhteydenottoa. Myös hyödylliset vinkit ja suositukset ovat auttaneet minua valitsemaan luotettavan lastenhoitajan.

Aino, Jyväskylä