Tarinoita Babysits-yhteisöstä

Babysits on loistava paikka minunlaisilleni vanhemmille, joilla on arvaamaton aikataulu. Aikaisemmin minun oli vaikeaa löytää lastenhoitaja varsinkin viikonlopun yllättäviä menoja varten, ja jouduin turvautumaan kalliisiin välitystoimistoihin. Koko tämä ongelma on unohtunut sen jälkeen kun liityin Babysitsiin, koska sieltä löytyy aina useita lastenhoitajia, jotka ovat saatavilla toivomanani ajankohtana.

Rosa, Vantaa

Vaimoni ja minä rakastamme Babysitsiä! Sen jälkeen kun löysimme Babysitsin, olemme aina löytäneet ihanan lastenhoitajan silloin kun tarvitsemme. Emme enää tarvitse ottaa stressiä aikataulujen suunnittelemisesta pitkäksi aikaa eteenpäin. Babysits on todellakin pelastus kiireisille vanhemmille kuten me!

Marko, Helsinki

Etsin kauan osa-aikatyötä, koska halusin tienata hieman taskurahaa. Työpaikan löytäminen osoittautui kuitenkin hankalaksi. Sitten kuulin ystäviltäni Babysitsistä. Sivuston ansiosta olen onnistunut löytämään töitä, jotka sopivat aikatauluuni. Lisäksi olen tyytyväinen, että työnhakuilmoituksen julkaiseminen ei maksa mitään!

Marika, Tampere

Babysitsin ansiosta löysin lastenhoitotöitä melko nopeasti. Koska olin uusi paikkakunnalla, minulla ei ollut juuri kontakteja alueella, mutta yllätyin kun näin kuinka monta perhettä lähelläni etsi lastenhoitajaa. Muutaman yhteydenoton jälkeen löysin perheen joka palkkasi minut. Olen kiitollinen ja iloinen saadessani hoitaa heidän ihanaa lasta!

Suvi, Espoo