Tarinoita Babysits-yhteisöstä

Löysin Babysitsin kautta pojalleni sopivan lapsenvahdin, joka vastaa kaikkia tarpeitamme. Kaikki lapsenvahdit joihin olen ottanut yhteyttä vaikuttavat mukavilta ja luotettavilta. Koko prosessi lapsenvahdin etsimisestä palkkaamiseen sujui sivuston kautta todella helposti ja turvallisesti. Poikani rakastaa lastenhoitajaansa, ja odottaa aina innolla seuraavaa tapaamista!

Riia, Vantaa

Minun oli aikaisemmin vaikea jättää lapseni uuden lastenhoitajan kanssa, koska pelkäsin mitä voi tapahtua, kun en ole paikalla. Babysits on helpottanut huoltani, koska sivustolla pääsen etukäteen lukemaan tietoa lastenhoitajasta ennen yhteydenottoa. Myös hyödylliset vinkit ja suositukset ovat auttaneet minua valitsemaan luotettavan lastenhoitajan.

Aino, Jyväskylä

Vaimoni ja minä rakastamme Babysitsiä! Sen jälkeen kun löysimme Babysitsin, olemme aina löytäneet ihanan lastenhoitajan silloin kun tarvitsemme. Emme enää tarvitse ottaa stressiä aikataulujen suunnittelemisesta pitkäksi aikaa eteenpäin. Babysits on todellakin pelastus kiireisille vanhemmille kuten me!

Marko, Helsinki

Etsin kauan osa-aikatyötä, koska halusin tienata hieman taskurahaa. Työpaikan löytäminen osoittautui kuitenkin hankalaksi. Sitten kuulin ystäviltäni Babysitsistä. Sivuston ansiosta olen onnistunut löytämään töitä, jotka sopivat aikatauluuni. Lisäksi olen tyytyväinen, että työnhakuilmoituksen julkaiseminen ei maksa mitään!

Marika, Tampere