Itsetehdyt ystävänpäivälahjat

Itsetehdyt ystävänpäivälahjat

Kirjoittanut: Babysits
6 min lukuaika

Ystävänpäivä on perinteisesti päivä jolloin jaetaan ja osoitetaan rakkautta lastenhoitajalle, opettajalle, kumppanille, ystävälle, omille lapsille tai jopa vanhemmille. Sen sijaan, että ostaisit kalliita lahjoja, mitä jos tekisit jotain itse? Olemme täällä tarjotaksemme sinulle mukavia ja omaperäisiä askarteluideoita, jotka auttavat levittämään rakkautta sinun ja tärkeimpien ihmisten välillä. Rakkautta on ilmassa!

Oletko koskaan miettinyt antavasi viestin rakkaimmillesi ystävänpäivänä? Meidän mielestä viesti on joskus voimakkaampi kuin lahja koska:

  • Se vahvistaa suhdetta (kumppanien, sisarusten, ystävien jne.);

  • Se on hyvä terveydellesi;

  • Se tuo positiivisuutta;

  • Se motivoi sinua!

Tässä muutama idea jolla saat viestisi hauskasti perille ystävänpäivänä!

Leppäkerttu ystävänpäiväkortti

Ystävänpäiväkortin ostaminen on loistava idea, mutta voit tehdä siitä vielä erityisemmän askartelemalla ystävänpäiväkortin itse ja lisäämällä siihen ihanan viestin!

Mitä leppäkerttu edustaa tai symbolisoi?

Tänä vuonna päätimme tehdä ystävänpäiväkortista suloisen leppäkertun. Miksi? Leppäkertulla on todella kaunis merkitys monissa maissa. Yleensä leppäkerttu symboloi onnea, ja on myös symboli turhaa väkivaltaa vastaan. Monissa maissa leppäkerttu edustaa myös mahdollisuutta löytää rakkautta. Leppäkertun pilkkujen määrä kertoo kuinka monta päivää tai viikkoa sinun on odotettava kunnes tapaat aidon rakkautesi. Kuinka romanttista!

Mitä tarvitset tehdäksesi tämän ihanan leppäkerttu -ystävänpäiväkortin:

  • Punaista, mustaa ja valkoista paperia
  • Musta tussi tai kynä
  • Sakset
  • Liimaa
  • Nitojan
  • Kynän

Aloitetaan! Näin teet itsetehdyn leppäkerttu -ystävänpäiväkortin

Vaihe 1: Piirrä kynällä leppäkertun vartalo mustalle paperille, ja leikkaa sitten varovasti irti saksilla.

leppäkerttu ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 2: Piirrä ympyrä punaiselle paperille ja leikkaa se irti. Tee ympyrästä hieman suurempi kuin leppäkertun vartalo.

Vaihe 3: Leikkaa sitten punainen ympyrä puoliksi. Näistä kahdesta paloista tulee leppäkertun siivet.

leppäkerttu ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 4: Piirrä 10 sydäntä mustalle paperille ja leikkaa ne sitten varovasti irti.

Vaihe 5: Liimaa sydämet kiinni leppäkertun siipiin.

leppäkerttu ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 6: Piirrä sitten ympyrä valkoiselle paperille. Tee ympyrästä hieman pienempi kuin leppäkertun vartalo.

Vaihe 7: Nyt on vihdoinkin aika kirjoittaa jotain ihanaa hänelle josta välität niin paljon. Ota musta tussi tai kynä käteen ja kirjoita viesti, tai vaikka ystävänpäivä runo. Viestin tai runon ei tarvitse olla pitkä, sillä osoittamalla että välität, ilahdutat joka tapauksessa!

ystävänpäivä kortti askartelu

Vaihe 8. Liimaa valkoinen paperi viestillä kiinni leppäkertun vartaloon.

Vaihe 9. Niittaa kiinni molemmat siivet leppäkertun pään alapuolelle. Varmista että jätät siivet hieman auki, jotta kirjoittamasi viesti näkyy.

leppäkerttu ystävänpäivä kortti askartelu

Ja niin itsetehty ystävänpäiväkorttisi on valmis! Nyt voit antaa sen se rakkaallesi!


Itsetehty sydänrasia

Miltä kuullostaisi rasia johon voisit laittaa kaiken rakkautesi? Tiedämme, siitä tulisi liian iso... Mutta kokeillaan pientä rasiaa joka edustaa paikkaa jossa pidät kaikki tunteisi!

Tämä on todella helppo toteuttaa. Aloita neliön muotoisella paperilla ja seuraa näitä ohjeita:
ystävänpäivälahja

Joskus kaikista yksinkertaisimmat asiat elämässä voivat olla ne kaikkein kauneimmat, eikö vain? Me käytimme tässä punaista ja vaaleanpunaista paperia, mutta voit käyttää mitä tahansa mieluisaa väriä.
Tehdäksesi lahjasta persoonallisen, lisää siihen viesti joka ilmaisee kiitollisuuden saajaa kohtaan.
Voit käyttää viestiin näitä meidän ilmaisia tulostettavia ystävänpäiväkortteja Babysits-maskotilla, jotka voit liittää askartelemaasi sydämeen.

ilmainen tulostettava ystavanpaivakortti1

ilmainen tulostettava ystavanpaivakortti2

Tämä sydän viestillä on hauska lahja vaikka vanhemmille jotka suunnittelevat ystävänpäiväksi etsivänsä lastenhoitajaa jotta voivat viettää illan yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa. Mutta muista että voit antaa tämän kenelle tahansa joka mielestäsi ansaitsee tuntevansa itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.
Jos esimerkiksi aina käyt samassa kahvilassa, tämä on loistava tilaisuus kiittää henkilökuntaa siellä! Tai ehkä sinulla on läheiset välit kollegasi kanssa? Anna hänelle kortti kiitoksesi ajasta jonka saatte viettää yhdessä. Se voi myös olla ystävänpäivälahja lastenhoitajalle joka on hoitanut lapsiasi pidemmän ajan.
On monta ihmistä joista olla kiitollinen.


Itsetehty Portugalilainen Lenço dos Namorados kortti

Joskus voi olla vaikeaa olla oma-aloitteinen ja kertoa ensimmäisenä ystävälle, perheenjäsenelle, opettajalle tai jopa lastenhoitajalle, että arvostamme heitä ja että he ovat tärkeitä elämässämme. Jos tarvitset hieman rohkeutta ja inspiraatiota, meillä on sinulle täydellinen askarteluvinkki!

Portugalilainen Lenço dos Namorados perinne

Sanotaan, että "Lenço dos Namorados" (Rakkaus nenäliinat) -perinne alkoi noin 1600- tai 1700-luvulla, jolloin oli yleistä että naiset harrastivat kirjontaa. Portugalin luoteisosassa Minhon alueella naimisiinmenoon riittävän vanhat tytöt kirjosivat valkoisiin nenäliinoihin rakkausaiheisilla kuvilla ja värikkäillä ompelulangoilla, kuten sydämillä, kukilla ja linnuilla. He myös kirjosivat rakkausviestejä tai säkeitä, jotka kirjoitettiin usein väärin, koska he eivät pystyneet lukemaan.

Portugalilaiset rakkaus nenäliinat

Nämä nenäliinat tarjottiin sitten pojille, joiden kanssa he halusivat mennä naimisiin romanttisen kiinnostuksen symbolina. Jos he hyväksyisivät, pariskunta aloittaisi virallisen suhteen ja poika piti nenäliinaa parhaan takkinsa taskussa, kaulassa tai hatun reunassa. Tämä osoitti, että hän oli varattu ja hän menisi pian naimisiin, aivan kuin sormus! Nykyään nämä nenäliinat valmistetaan edelleen Portugalissa ja ne ovat kaunis tapa kertoa jollekulle, että rakastat häntä koko sydämelläsi.

Tarvitset nämä tehdäksesi Portuguese Lenço dos Namorados -kortin:

  • Valkoista paperia
  • Punaista kartonkia
  • Värikkäitä tusseja tai värikyniä
  • Tavalliset sakset
  • Sik-sak sakset
  • Askarteluliimaa
  • Värikkäitä rakkaus-aiheisia tarroja
  • Kynän

Tee näin:

Vaihe 1: Mittaa ja piirrä valkoiselle paperille neliö ja leikkaa se sik-sak sakseilla.

ystävänpäivä kortti askartelu

Vaihe 2: Leikkaa punaisesta kartongista hieman isompi neliö (noin 1 cm isompi) tavallisilla saksilla.

ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 3: Liimaa neliöt sitten yhteen niin, että valkoinen paperi on päällä.

ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 4: Nyt on aika koristella se! Käytä sydämenmuotoisia tarroja, jos sinulla on sellaisia tai piirrä vain värikkäitä sydämiä ja kukkia itse.

ystävänpäiväkortti askartelu

Vaihe 5: Kun olet valmis, kirjoita suloinen viesti hänelle, jolle annat tämän kortin! Viestin ei tarvitse olla pitkä, äläkä huoli kirjoitusvirheistä... Se kuuluu perinteeseen!

ystävänpäiväkortti askartelu

Portugalilainen Lenço dos Namorados -korttisi on valmis! Tässä lukee "hyväksy tämä pieni nenäliina suurella rakkaudella ja tunteella". Älä pelkää ottaa ensimmäinen askel ja kerro hänelle kuinka tunnet. Et tule katumaan sitä!


Pienet, yksinkertaiset ideat tuovat iloa. Katso tästä miten Babysits jakaa rakkautta!

Hyvää ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi