Kotitekoinen jäätelö
Kirjoittanut: Babysits
•
1 min lukuaika
Kuumana kesäpäivänä paras tapa jäähdytellä on syömällä itsetehtyä jäätelöä! Terveellisemmän version jäätelöstä saat jättämällä sokerin kokonaan pois, tai voit korvata sokerin yhdellä soseutetulla banaanilla. Banaani antaa mukavasti makeutta jäätelöön ilman lisättyä sokeria.
Valmistuu: 6 pientä jäätelöä
Tarvitset:
- 6 pientä jugurttia (purkissa oleva luonnonjogurtti)
- 50g sokeria
- 10 tuoretta vadelmaa
- Hilloa
- 6 jäätelötikkua
Ohje:
- Muserra kulhossa keskenään jugurtti, sokeri ja vadelmat
- Kaada lusikallinen hilloa jugurttipurkkien pohjalle
- Lisää vadelmajugurttia jokaiseen purkkiin
- Lisää jäätelötikut ja laita pakastimeen vähintään 3 tunniksi
Bon appétit!