Ohje - Babysits-profiili

Lastenhoitopalvelujen tarjoajille

Jos olet unohtanut salasanasi, voit lähettää pyynnön salasanan nollaamiseksi. Klikkaa ”unohditko salasanasi” linkkiä, joka sijaitsee kirjautumispainikkeen alla. Kun täytät tiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin salasanan nollaamista varten. Jos ongelmat sisäänkirjautumisessa jatkuvat, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit helposti poistaa käyttäjätilisi silloin kun haluat. Kirjaudu Babysitsiin ja mene käyttäjätili-sivulle käyttäjätiliin. Paina sivun alaosasta ”poista käyttäjätilini” -painiketta. Tämä toiminto poistaa myös profiilisi alustaltamme. Jos olet vanhempi ja sinulla on premium-tili, tämä lopettaa myös premium-tilisi jäsenyyden.

Voit tehdä profiilistasi yksityisen kirjautumalla Babysits-tilillesi ja menemällä ”muokkaa profiilia” -sivulle. Paina ”tee profiili yksityiseksi” -painiketta.

Babysits-alustalla premium-jäsenyyden peruuttamien pysäyttää sinun automaattisen veloittamisen ja profiilin tekeminen yksityiseksi tekee profiilisi näkymättömäksi muille käyttäjille.

Premium-jäsenyyden peruuttamisen jälkeen voit vielä käyttää premium-jäsenyyden ominaisuuksia, jos sinulla on päiviä jäljellä kyseisessä maksukuukaudessa. Kun premium-jäsenyytesi umpeutuu, voit silti käyttää tiliäsi ilmaisena tilinä ja jatkaa aiemmin aloitettuja keskusteluja sekä nähdä tilitapahtumasi. Jos haluat säilyttää pääsyn käyttäjätilillesi, mutta et halua että sinua veloitetaan enää, tämä on paras vaihtoehto sinulle.

Profiilisi piilottaminen tekee siitä näkymättömän muille käyttäjille. Tämä toiminto ei peruuta premium-jäsenyyttäsi. Jos teet profiilistasi yksityisen, voit silti jatkaa mitä tahansa aikaisemmin aloitettuja keskusteluja toisten käyttäjien kanssa.

Tarkista ensiksi, että olet rekisteröitynyt oman maasi alustalle: et pysty syöttämään toisessa maassa sijaitsevia osoitteita sen maan alustaan, johon olet kirjautuneena. Toiseksi, varmista myös, että postinumeron muoto on oikea. Lopuksi, jos sinulla edelleen on ongelmia, tai kaupunkisi ei ole tietokannassamme, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme auttaa sinua eteenpäin.

Emme koskaan näytä tai jaa yhteystietojasi kuten sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tai sosiaalisen median tilejäsi kolmansille osapuolille tai muille käyttäjille. Käytämme näitä tietoja todentaaksemme henkilöllisyytesi, tarjotaksemme täsmällisiä hakutuloksia ja ottaaksemme sinuun yhteyttä, jos niin on tarpeen. Se on kokonaan sinusta kiinni, haluatko jakaa yhteystietojasi muille vai et.

Voit poistua Babysitsin sähköpostipalvelusta käyttäjätilisi kautta, tai painamalla ”peruuta tilaus” linkkiä mistä tahansa sähköposti-ilmoituksesta. Ota huomioon, että tällä hetkellä tilauksen peruuttaminen on mahdollista ainoastaan verkkoselaimessa tietokoneen tai mobiilin verkkoselaimessa, eikä peruutustoiminto ole saatavilla Babysits-sovelluksessa.

Voit vaihtaa salasanasi siirtymällä sisäänkirjautumis- ja turvallisuussivulle. Kirjoita nykyinen ja uusi salasanasi ja paina sen jälkeen ”tallenna”. Tämän jälkeen salasanasi on vaihdettu.

Käyttäjien ei ole tällä hetkellä mahdollista vaihtaa käyttäjätyyppiä itsenäisesti. Jos olet vahingossa rekisteröitynyt vanhempana, vaikka tarkoituksesi oli rekisteröityä lastenhoitajana, tai toisinpäin, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluunasiakaspalveluun. Me korjaamme tämän puolestasi.

Jos et saa Babysitsiltä sähköpostiviestejä tai ilmoituksia,suosittelemme sinua tarkistamaan roskapostilaatikkosi. Lisäksi suosittelemme sinua varmistamaan ilmoitusasetuksista että olet tilannut sähköpostipalvelun.

Babysitsillä noudatamme Kohtuullisen Käytön Periaatetta. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme rajoittaneet viestien määrää, jotta voisimme ehkäistä roskapostittamista ja muuta viestipalvelun väärinkäyttöä. Meidän tavoitteemme on saavuttaa luotettava yhteisö, jossa käyttäjät lähettävät toisille käyttäjille viestejä vain niissä tapauksissa, kun ovat aidosti kiinnostuneita tarjottavista palveluista. Kun rajoitamme viestien määrää, toivomme myös, että käyttäjät lähettävät korkealaatuisempia viestejä. Voimme nollata rajoituksesi, jos otat yhteyttä asiakaspalveluun. Käymme ensin tilisi läpi jotta näemme, ettet lähetä roskapostia. Sen jälkeen nollaamme rajoituksesi.

Käyttäjät eivät voi itsenäisesti yhdistää käyttäjätilejä. Jos sinulla on useita tilejä jotka haluat yhdistää, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Me yhdistämme ne puolestasi ja kaikki vastaanottamasi tai lähettämäsi viestit näkyvät tämän jälkeen yhdessä postilaatikossa.When contacting customer service, be sure to include the email addresses of the accounts that you want to merge and the email address of the account that you want to keep using. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, muista ilmoittaa kaikkien käyttäjätilien sähköpostiosoitteet jotka haluat yhdistää, sekä sähköpostiosoite jonka haluat pitää käytössä.

Mikäli et saanut vahvistuskoodia, suosittelemme sinua pyytämään uuden koodin henkilökohtaiset tiedot-sivun kautta.

Jos haluat piilottaa keskustelun tietyn käyttäjän kanssa, paina ”arkistoi” -painiketta postilaatikossasi. Keskusteluja ei ole mahdollista poistaa täysin.

Babysits mahdollistaa niiden käyttäjien tai sellaisen sisällön ilmiannon, jotka rikkovat meidän Käyttöehtoja ja Yhteisön ohjeistuksiamme. Voit tehdä ilmiannon menemällä käyttäjän profiiliin ja painamalla ”ilmianna tämä käyttäjä”, jonka jälkeen kirjoitat ilmiannon syyn ja lähetät ilmiannon. Babysits saa raporteista ilmoituksen ja ryhtyy vaadittaviin toimenpiteisiin. Ilmiannot ovat luottamuksellisia, joka tarkoittaa sitä, että ilmiannettu käyttäjä ei saa ilmoitusta tekemästäsi ilmiannosta.

Jotta muut käyttäjät Babysitsissä löytävät sinut helpommin, julkiset profiilit ovat haettavissa. Tämä tarkoittaa että profiilisi saattaa sisältyä myös hakukoneisiin, kuten Google.

Älä huoli, jos poistat profiilisi alustaltamme, se poistetaan myös hakukoneista. Huomaa, että hakukoneet eivät päivitä kaikkia sivuihin tehtyjä muutoksia päivittäin. Huomioi että joskus voi kestää jopa 3 kuukautta ennen kuin profiilisi poistetaan kokonaan hakukoneista.

Kun lisäät selkeän profiilikuvan jossa on kasvosi, se lisää luotettavuutta. Vanhemmat ja lastenhoitajat eivät todennäköisesti ota yhteyttä käyttäjään ilman profiilikuvaa.

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja [ammattimaisen profiilikuvan ottamisesta] (/community-resources/984/best-profile-picture-to-find-a-babysitting-job/) ja miksi se on tärkeä.