Kuinka se tapahtuu

Kuinka se tapahtuu

Babysits-alusta on julkinen yhteisö, joka yhdistää vanhemmat ja lastenhoitajat

Miksi käyttää Babysitsiä?

Etsitpä sitten lastenhoitajaa tai lastenhoitotöitä, Babysits tekee siitä helppoa ja läpinäkyvää. Sinulla on täysi hallinta profiiliisi, hintoihin, kenen kanssa valitset työskennellä ja miten olet vuorovaikutuksessa muiden jäsenten kanssa.

Me annamme sinun päättää

Lue arvosteluja ja yksityiskohtaisia profiileja luotettavilla käyttäjävahvistuksilla. Selaa, haastattele ja tee valintasi. Suunnittele ja maksa tapaamiset alustan kautta. Babysits tuo sinulle mielenrauhaa jokaisessa vaiheessa, lastenhoitajan tai lastenhoitotyön löytämisestä aina tapaamisten suunnitteluun.

Lastenhoitaja tai lastenhoitajan työtä 3 vaiheessa

Inspect profiles and users carefully

1. Hae

Lue yksityiskohtaiset profiilit ja arvostelut. Etsi satunnaista, viime hetken, osa-aikaista ​​tai kokopäiväistä lastenhoitapua tai työpaikkaa.

Communicate through Babysits

2. Ota yhteyttä

Tutki, haastattele ja tee valintasi. Perheet maksavat meille vasta, kun itse ottavat yhteyttä lastenhoitajaan. Lastenhoitajat ottavat yhteyttä maksutta.

Plan your appointments through Babysits

3. Varaa

Suunnittele ja maksa varaukset Babysitsin kautta, lastenhoitajat saavat palkan lastenhoitotapaamisen jälkeen. Lataa kuitit kulu- tai veroilmoitusta varten.

On tärkeää huomata, että Babysits ei ole lastenhoitoyritys. Sen sijaan annamme sinulle vapauden tehdä omat päätöksesi. Babysits ei suorita taustatarkastuksia alustan jäsenille. Tämä tarkoittaa että yhteisön jäsenet ovat itse vastuussa seulonnasta, haastattelusta ja valinnoistaan.