Luottamus on avainasia, joka saa sen toimimaan.

Luottamus on avainasia, joka saa sen toimimaan.

Lastenhoitajaa tai lastenhoitotöitä etsiessä mikään ei ole niin tärkeää kuin luottamus ja turvallisuus. Babysits on yhteisöalusta ja teemme parhaamme pyrkiessämme rohkaisemaan yhteisön jäseniä käyttäytymään rehellisesti ja eheästi. Teemme tätä useammalla eri tavalla, joista tärkeimmät ovat:

Henkilöllisyyden vahvistukset

Sekä lastenhoitajat että vanhemmat voivat todentaa henkilöllisyytensä vahvistamalla heidän sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja liittämällä muita verkkoprofiileja tiliinsä. Jäsenen profiilista näet, mitkä tiedot on vahvistettu.

Profiilin Arvostelut ja Suositukset

Tutustu lastenhoitajiin ja vanhempiin heidän profiiliensa, suositusten ja arvostelujen kautta. Suosituksista ja arvosteluista näet, mitä muut yhteisön jäsenet ovat sanoneet kyseisestä lastenhoitajasta tai vanhemmasta. Juttele suosittelijan kanssa ennen ensimmäistä tapaamista lastenhoitajan tai vanhemman kanssa.

Turvallinen viestittely

Käytä viestipalveluamme pitääksesi yhteyttä muihin käyttäjiin. Kun kommunikoit alustallamme, hyödyt automaattisen tarkastuksen toiminnosta, joka voi havaita petoksia ja muuta epäilyttävää käyttäytymistä. Turvallisuutesi takaamiseksi sinun tulisi kommunikoida ainoastaan Babysitsin viestipalvelun välityksellä.

Yhteisönormit

Jotta voimme rohkaista ja edistää parempaa lastenhoitoyhteisöä, Babysits on luonut yhteisönormit, joita odotamme kaikkien jäsenten noudattavan. Kaikki jäsenet hyväksyvät Yhteisönormit ja Käyttöehdot, kun he rekisteröityvät verkkosivustolle.

Yhteisönormit

Jäsenen ilmiantaminen

Jos näet jotain, sano jotain. Rohkaisemme jäseniämme ja teemme heille helpoksi sellaisten käyttäjien ilmiantamisen, jotka rikkovat yhteisönormejamme. Näissä tilanteissa toimimme nopeasti ja vastaamme ilmiantoihin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä toimista, joita teemme tehdäksemme kokemuksestasi verkkosivullamme turvallisen ja luotettavan. Pyrimme seuraamaan sivustoamme tiiviisti ja varmistamaan, että listatut avoimet työpaikat ja profiilit ovat linjassa ohjeidemme kanssa.

Luottamus ja Turvallisuus Vinkkejä

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat varmistamaan, että kokemuksesi on turvallinen.

 • Kommunikoi Babysitsin kautta
  • Ethän sisällytä yhteystietojasi profiilisi kuvaukseen oman turvallisuutesi takaamiseksi
  • Käytä Babysitsin viestipalvelua, jotta tietosi pysyvät turvassa
  • Jos kommunikoit alustallamme, hyödyt automatisoidusta seulonnasta, joka pystyy havaitsemaan petokset ja epäilyttävän käytöksen.
 • Tarkista käyttäjän profiilit huolellisesti
  • Ole varovainen kun käsittelet profiileja joissa ei ole profiilikuvia, joilla on huonot profiilikuvaukset tai sellaiset, joilla ei ole erityisiä mieltymyksiä. Valitettavasti on käyttäjiä, jotka saattavat tahallaan pidättää tietonsa ja mieltymyksensä esitelläkseen virheettömän version itsestään.
 • Suunnittele tapaamisesi Babysitsissä
  • Käytä tapaamis-suunnittelijaa luodaksesi selkeä yleiskatsaus menneistä ja tulevista lastenhoitotapaamisista sekä sovituista lastenhoitopalkoista ja yksityiskohdista.
 • Älä koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi
  • Älä koskaan jaa henkilöllisyystodistuksiasi, osoitettasi, sähköpostiasi, puhelinnumeroasi tai muita taloudellisia tietoja niiden kanssa, joita kohtaat verkossa
 • Tavatkaa aina ennen ensimmäistä lastenhoitotapaamista
  • Järjestä tapaaminen toisen henkilön kanssa henkilökohtaisesti ennen kuin työskentelet hänen kanssaan.
  • Ajoita Babysitsin kautta tapaaminen julkisella paikalla, jotta voitte tutustua paremmin.
 • Kysy suosituksia ja todistuksia
  • Ennen kuin sovitte tulevasta työstä, kysy, voitko puhua suosittelijan kanssa. Nämä ja lasten hoitamisen pätevyyden todistukset kertovat enemmän henkilön luotettavuudesta.
 • Täyttäkää sisäänottokaavake yhdessä ennen ensimmäistä lastenhoitotapaamista
  • Täyttäkää tämä kaavake yhdessä ennen kuin lapsia hoidetaan ensimmäistä kertaa. Tämä auttaa varmistamaan, että ongelmia ei synny varsinaisen lastenhoitotapaamisen aikana
   Sisäänottokaavake
 • Ilmianna jäsenet, jotka vaikuttavat yhtään epäilyttäviltä
  • Tuntuuko sinusta, että toinen jäsen ei ole rehellinen tai pyytää muuta kuin lastenhoitopalveluja? Kerro tästä meille ilmianna -painikkeella
 • Opi tunnistamaan huijarit
  • Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on!
  • Katso lisätietoja alempaa huijarit ja petos -osioista

Lisää vinkkejä ja neuvoja löytyy:

Yhteisön Voimavarat

Huijarit ja petos

Identiteettivarkaus on kyseessä silloin, kun joku käyttää laittomasti henkilökohtaisia tietojasi. Babysits ei koskaan kysy henkilökohtaisia tietojasi. Jos tuntematon käyttäjä kysyy henkilökohtaisia tietojasi, ilmoita tästä välittömästi meille, sillä kyseessä saattaa olla identiteettivarkauksen yritys.

Miten voit käyttäjänä torjua identiteettivarkauden?

 1. Älä anna henkilökohtaisia tietojasi muille käyttäjille joita et tunne tarpeeksi hyvin tai joihin et luota. Ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kuten passitietojen, sähköpostiosoitteiden, puhelinnumeroiden, jne kanssa.
 2. Jos yritys ottaa sinuun yhteyttä, ota ensin selvää kyseisestä yrityksestä. Jos et pysty löytämään yrityksestä tietoa, kyseessä saattaa olla petosyritys.
 3. Älä koskaan siirrä rahaa henkilölle jota et ole koskaan tavannut, äläkä koskaan ota vastaan rahaa ennen kuin lastenhoitotyö on tehty. Näissä tapauksissa on melkein aina kyse petoksista.
 4. Varo sopimattomia tarinoita. Tämä voi olla esimerkiksi tarina kuolleesta kumppanista. Usein huijarit voivat käyttää tällaisia tarinoita yrittääkseen leikkiä tunteillasi ja vakuuttaa sinut siirtämään heille rahaa.
 5. Tavatkaa aina ennen ensimmäistä lastenhoitoajankohtaa. Varmista, että tutustuminen tapahtuu julkisessa paikassa. Jos et luota tilanteeseen, voit poistua paikalta helposti.
 6. Ole varovainen jos käyttäjä soittaa tuntemattomalla tai ulkomaisella puhelinnumerolla. Suurimmalla osalla käyttäjiä on paikallinen puhelinnumero.
 7. Älä siirrä rahaa tuntemattomien maksusovellusten kautta. Huijarit käyttävät usein väärennettyjä maksusovelluksia, jotka johtavat väärennetylle sivulle saadakseen selville uhrin pankkitiedot.
 8. Älä koskaan hyväksy työpaikkaa henkilöltä, jota et ole koskaan tavannut. Tosissaan olevat perheet haluavat tavata sinut ensin ja haastatella sinut henkilökohtaisesti ennen kuin he palkkaavat sinut.
 9. Älä koskaan maksa taustatarkistuksesta äläkä käytä taustatutkimuspalvelua jota et tunne. Huijarit voivat olla itse näiden palvelujen takana, ja varastaa rahasi tai pahimmassa tapauksessa varastaa henkilökohtaisia tietojasi.
 10. Luota vaistoihisi. Jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on. Jos epäilet silti henkilön aitoutta, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tarkistamme mielellämme käyttäjän profiilin ja annamme sinulle neuvoja.

Epäiletkö joutuneesi petoksen uhriksi?

Jos epäilet joutuneesi petoksen uhriksi, kerro siitä välittömästi meille, jotta voimme estää epäilyttävän käyttäjän ja näin katkaista petoskierteen.

Tee ilmoitus poliisille. Suosittelemme tekemään poliisille ilmoituksen aina, kun epäilet joutuneesi identiteettivarkauden uhriksi.

Asiakaspalvelu

Vastuuvapauslauseke

On tärkeää pitää mielessä, ettemme automaattisesti tarkasta yhteisömme jäsenten taustoja. Viime kädessä se on sinun tehtäväsi ottaa selville niiden henkilöiden taustat, joiden kanssa kommunikoit ja työskentelet. Voimme puuttua niihin ongelmiin, jotka tapahtuvat jäsenten välisissä kanssakäymisissä alustallamme. Jos kuitenkin kommunikoit alustamme ulkopuolella, me emme voi auttaa sinua mahdollisesti syntyvien ongelmien kanssa.