Luottamus on avainasia, joka saa sen toimimaan.

Luottamus on avainasia, joka saa sen toimimaan.

Lastenhoitajaa tai lastenhoitotöitä etsiessä mikään ei ole niin tärkeää kuin luottamus ja turvallisuus. Babysits on yhteisöalusta ja teemme parhaamme pyrkiessämme rohkaisemaan yhteisön jäseniä käyttäytymään rehellisesti ja eheästi. Teemme tätä useammalla eri tavalla, joista tärkeimmät ovat:

Henkilöllisyyden vahvistukset

Sekä lastenhoitajat että vanhemmat voivat todentaa henkilöllisyytensä vahvistamalla heidän sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja liittämällä muita verkkoprofiileja tiliinsä. Jäsenen profiilista näet, mitkä tiedot on vahvistettu.

Profiilin Arvostelut ja Suositukset

Tutustu lastenhoitajiin ja vanhempiin heidän profiiliensa, suositusten ja arvostelujen kautta. Suosituksista ja arvosteluista näet, mitä muut yhteisön jäsenet ovat sanoneet kyseisestä lastenhoitajasta tai vanhemmasta. Juttele suosittelijan kanssa ennen ensimmäistä tapaamista lastenhoitajan tai vanhemman kanssa.

Turvallinen viestittely

Käytä viestipalveluamme pitääksesi yhteyttä muihin käyttäjiin. Kun kommunikoit alustallamme, hyödyt automaattisen tarkastuksen toiminnosta, joka voi havaita petoksia ja muuta epäilyttävää käyttäytymistä. Turvallisuutesi takaamiseksi sinun tulisi kommunikoida ainoastaan Babysitsin viestipalvelun välityksellä.

Yhteisönormit

Jotta voimme rohkaista ja edistää parempaa lastenhoitoyhteisöä, Babysits on luonut yhteisönormit, joita odotamme kaikkien jäsenten noudattavan. Kaikki jäsenet hyväksyvät Yhteisönormit ja Käyttöehdot, kun he rekisteröityvät verkkosivustolle.

Yhteisönormit

Jäsenen ilmiantaminen

Jos näet jotain, sano jotain. Rohkaisemme jäseniämme ja teemme heille helpoksi sellaisten käyttäjien ilmiantamisen, jotka rikkovat yhteisönormejamme. Näissä tilanteissa toimimme nopeasti ja vastaamme ilmiantoihin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä toimista, joita teemme tehdäksemme kokemuksestasi verkkosivullamme turvallisen ja luotettavan. Pyrimme seuraamaan sivustoamme tiiviisti ja varmistamaan, että listatut avoimet työpaikat ja profiilit ovat linjassa ohjeidemme kanssa.

Luottamus ja Turvallisuus Vinkkejä

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat varmistamaan, että kokemuksesi on turvallinen.

 • Kommunikoi Babysitsin kautta
  • Ethän sisällytä yhteystietojasi profiilisi kuvaukseen oman turvallisuutesi takaamiseksi
  • Käytä Babysitsin viestipalvelua, jotta tietosi pysyvät turvassa
 • Suunnittele tapaamisesi Babysitsissä
  • Käytä tapaamis-suunnittelijaa luodaksesi selkeä yleiskatsaus menneistä ja tulevista lastenhoitotapaamisista sekä sovituista lastenhoitopalkoista ja yksityiskohdista.
 • Älä koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi
  • Älä koskaan jaa henkilöllisyystodistuksiasi, osoitettasi, sähköpostiasi, puhelinnumeroasi tai muita taloudellisia tietoja niiden kanssa, joita kohtaat verkossa
 • Tavatkaa aina ennen ensimmäistä lastenhoitotapaamista
  • Järjestä tapaaminen toisen henkilön kanssa henkilökohtaisesti ennen kuin työskentelet hänen kanssaan.
  • Ajoita Babysitsin kautta tapaaminen julkisella paikalla, jotta voitte tutustua paremmin.
 • Kysy suosituksia ja todistuksia
  • Ennen kuin sovitte tulevasta työstä, kysy, voitko puhua suosittelijan kanssa. Nämä ja lasten hoitamisen pätevyyden todistukset kertovat enemmän henkilön luotettavuudesta.
 • Täyttäkää sisäänottokaavake yhdessä ennen ensimmäistä lastenhoitotapaamista
  • Täyttäkää tämä kaavake yhdessä ennen kuin lapsia hoidetaan ensimmäistä kertaa. Tämä auttaa varmistamaan, että ongelmia ei synny varsinaisen lastenhoitotapaamisen aikana
   Sisäänottokaavake
 • Ilmianna jäsenet, jotka vaikuttavat yhtään epäilyttäviltä
  • Tuntuuko sinusta, että toinen jäsen ei ole rehellinen tai pyytää muuta kuin lastenhoitopalveluja? Kerro tästä meille ilmianna -painikkeella
 • Opi tunnistamaan huijarit
  • Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on!
  • Katso lisätietoja alempaa huijarit ja petos -osioista

Lisää vinkkejä ja neuvoja löytyy:

Yhteisön Voimavarat

Huijarit ja petos

Identiteettivarkaus on kyseessä silloin, kun joku käyttää laittomasti henkilökohtaisia tietojasi. Babysits ei koskaan kysy henkilökohtaisia tietojasi. Jos tuntematon käyttäjä kysyy henkilökohtaisia tietojasi, ilmoita tästä välittömästi meille, sillä kyseessä saattaa olla identiteettivarkauksen yritys.

Miten voit käyttäjänä torjua identiteettivarkauden?

 1. Älä anna henkilökohtaisia tietojasi muille käyttäjille joita et tunne tarpeeksi hyvin tai joihin et luota.
 2. Ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kuten passitietojen, sähköpostiosoitteiden, puhelinnumeroiden, jne kanssa.
 3. Jos yritys ottaa sinuun yhteyttä, ota ensin selvää kyseisestä yrityksestä. Jos et pysty löytämään yrityksestä tietoa, kyseessä saattaa olla petosyritys.
 4. Älä koskaan siirrä rahaa henkilölle jota et ole koskaan tavannut.

Epäiletkö joutuneesi petoksen uhriksi?

Jos epäilet joutuneesi petoksen uhriksi, kerro siitä välittömästi meille, jotta voimme estää epäilyttävän käyttäjän ja näin katkaista petoskierteen.
Tee ilmoitus poliisille. Suosittelemme tekemään poliisille ilmoituksen aina, kun epäilet joutuneesi identiteettivarkauden uhriksi.

Vastuuvapauslauseke

On tärkeää pitää mielessä, ettemme automaattisesti tarkasta yhteisömme jäsenten taustoja. Viime kädessä se on sinun tehtäväsi ottaa selville niiden henkilöiden taustat, joiden kanssa kommunikoit ja työskentelet. Voimme puuttua niihin ongelmiin, jotka tapahtuvat jäsenten välisissä kanssakäymisissä alustallamme. Jos kuitenkin kommunikoit alustamme ulkopuolella, me emme voi auttaa sinua mahdollisesti syntyvien ongelmien kanssa.