Luottamus on avainasia, joka saa sen toimimaan.

Lastenhoitajaa tai lastenhoitotöitä etsiessä mikään ei ole niin tärkeää kuin luottamus ja turvallisuus. Babysits on yhteisöalusta ja me teemme parhaamme pyrkiessämme rohkaisemaan yhteisön jäseniä käyttäytymään rehellisesti ja eheästi. Teemme tätä useammalla eri tavalla, joista tärkeimmät ovat:

Henkilöllisyyden vahvistukset

Sekä lastenhoitajat että vanhemmat voivat todentaa henkilöllisyytensä vahvistamalla heidän sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja liittämällä muita verkkoprofiileja tiliinsä. Jäsenen profiilista näet, mitkä tiedot on vahvistettu.

Profiilin Arvostelut ja Suositukset

Tutustu lastenhoitajiin ja vanhempiin heidän profiiliensa, suositusten ja arvostelujen kautta. Suosituksista ja arvosteluista näet, mitä muut yhteisön jäsenet ovat sanoneet kyseisestä lastenhoitajasta tai vanhemmasta. Juttele suosittelijan kanssa, ennen ensimmäistä tapaamista lastenhoitajan tai vanhemman kanssa.

Turvallinen viestittely

Käytä viestipalveluamme pitääksesi yhteyttä muihin käyttäjiin. Kun kommunikoit alustallamme, hyödyt automaattisen tarkastuksen toiminnosta, joka voi havaita petoksia ja muuta epäilyttävää käyttäytymistä. Turvallisuutesi takaamiseksi sinun tulisi kommunikoida ainoastaan Babysitsin viestipalvelun välityksellä.

Yhteisönormit

Jotta voimme rohkaista ja edistää parempaa lastenhoitoyhteisöä, Babysits on luonut yhteisönormit, joita odotamme kaikkien jäsenten noudattavan. Kaikki jäsenet hyväksyvät Yhteisönormit ja Käyttöehdot, kun he rekisteröityvät verkkosivustolle.

Yhteisönormit

Jäsenen ilmiantaminen

Jos näet jotain, sano jotain. Rohkaisemme jäseniämme ja teemme heille helpoksi sellaisten käyttäjien ilmiantamisen, jotka rikkovat yhteisönormejamme. Näissä tilanteissa toimimme nopeasti ja vastaamme ilmiantoihin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä toimista, joita teemme tehdäksemme kokemuksestasi verkkosivullamme turvallisen ja luotettavan. Pyrimme seuraamaan sivustoamme tiiviisti ja varmistamaan, että listatut avoimet työpaikat ja profiilit ovat linjassa ohjeidemme kanssa.

Luottamus ja Turvallisuus Vinkkejä

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat varmistamaan, että kokemuksesi on turvallinen.

 • Kommunikoi Babysitsin kautta
  • Ethän sisällytä yhteystietojasi profiilisi kuvaukseen oman turvallisuutesi takaamiseksi
  • Käytä Babysitsin viestipalvelua, jotta tietosi pysyvät turvassa
 • Älä koskaan anna henkilökohtaisia tietojasi
  • Älä koskaan jaa henkilöllisyystodistuksiasi, osoitettasi, sähköpostiasi, puhelinnumeroasi tai muita taloudellisia tietoja niiden kanssa, joita kohtaat verkossa
 • Tavatkaa aina ennen ensimmäistä lastenhoitotapaamista
  • Puhu toisen henkilön kanssa puhelimessa ja tapaa hänet henkilökohtaisesti ennen kuin työskentelet hänen kanssaan
  • Ajoita Babysitsin kautta tapaaminen julkisella paikalla, jotta voitte tutustua paremmin
 • Kysy suosituksia ja todistuksia
  • Ennen kuin sovitte tulevasta työstä, kysy, voitko puhua suosittelijan kanssa. Nämä ja lasten hoitamisen pätevyyden todistukset kertovat enemmän henkilön luotettavuudesta.
 • Täyttäkää sisäänotto kaavake yhdessä ennen ensimmäistä tapaamista
  • Täyttäkää tämä kaavake yhdessä ennen kuin lapsia hoidetaan ensimmäistä kertaa. Tämä auttaa varmistamaan, että ongelmia ei synny varsinaisen lastenhoitotapaamisen aikana
   Sisäänotto kaavake
 • Ilmianna jäsenet, jotka vaikuttavat yhtään epäilyttäviltä
  • Tuntuuko sinusta, että toinen jäsen ei ole rehellinen tai pyytää muuta kuin lastenhoitopalveluja? Kerro tästä meille ilmianna -painikkeella
 • Opi tunnistamaan huijarit
  • Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on!
  • Katso lisätietoja alempaa huijarit ja petos -osioista

Lisää vinkkejä ja neuvoja löytyy:

Vinkkejä vanhemmille Vinkkejä lastenhoitajille

Huijarit ja petos

Identiteettivarkaus on kyseessä silloin, kun joku käyttää laittomasti henkilökohtaisia tietojasi. Babysits ei koskaan kysy henkilökohtaisia tietojasi. Jos tuntematon käyttäjä kysyy henkilökohtaisia tietojasi, ilmoita tästä välittömästi meille, sillä kyseessä saattaa olla identiteettivarkaus yritys.

Miten voit käyttäjänä torjua identiteettivarkauden?

 1. Älä anna henkilökohtaisia tietojasi muille käyttäjille joita et tunne tarpeeksi hyvin tai joihin et luota.
 2. Ole varovainen henkilökohtaisten tietojen kuten passitietojen, sähköpostiosoitteiden, puhelinnumeroiden, jne kanssa.
 3. Jos yritys ottaa sinuun yhteyttä, ota ensin selvää kyseisestä yrityksestä. Jos et pysty löytämään yrityksestä tietoa, kyseessä saattaa olla petos yritys.

Epäiletkö joutuneesi petoksen uhriksi?

Jos epäilet joutuneesi petoksen uhriksi, kerro siitä välittömästi meille, jotta voimme estää epäilyttävän käyttäjän ja näin katkaista petoskierteen.
Tee ilmoitus poliisille. Suosittelemme tekemään poliisille ilmoituksen aina, kun epäilet joutuneesi identiteettivarkauden uhriksi.