Meistä

Meistä

Yhdessä teemme lastenhoidosta avointa

Näin kaikki alkoi

Babysitsin perusti vuonna 2008 Peter van Soldt. Hän huomasi perheenjäsenten ja läheisten ystävien ponnistelevan löytääkseen laadukkaan, luotettavan lastenhoitajan, joka vastaisi heidän tarpeitaan, ja ajatteli, että ratkaisu on löydettävä. Siksi Babysits luotiin; verkkoalusta, jossa voit helposti suodattaa kaikki lastenhoitotarpeesi, halusitpa sitten kaksikielisen lastenhoitajan, joustavan lastenhoitajan viikonloppuisin tai lastenhoitajan, jolla on kokemusta työskentelystä erityistarpeisten lasten kanssa.

Tehtävä

Babysits on tarkoitettu parantamaan lastenhoitoa tarvitsevien perheiden elämää, antamaan vanhemmille mielenrauhaa, sekä auttamaan heitä löytämään täydellisen sopivan lastenhoitajan. Missiomme on vahvistaa yhteisöjä lastenhoidon ympärillä. Nyt Babysitsin jäsenmäärä on kasvanut yli 4 miljoonaan lähes joka maanosassa, tukien perheiden lastenhoitotarpeita päivittäin.

Tapaa tiimi

Löysin lapsilleni Supersitterin Babysitsin kautta ja käytän omasta kokemuksestani oppimaani alustan parantamiseen.

-Peter van Soldt-

Babysits koostuu motivoituneesta tiimistä, joka työskentelee turvallisen, esteettömän ja edullisen lastenhoidon puolesta. Arvostamme läpinäkyvyyttä ja jatkuvaa parantamista. Varmistaaksemme, että Babysits on mahdollisimman jäsenystävällinen, käytämme alustaa itse, yhdessä ystäviemme ja perheenjäsentemme kanssa! Olipa kyseessä sivutyö lastenhoitajana tai lastenhoitajan etsiminen omille lapsillemme, tämä kokemus auttaa meitä tarjoamaan parhaat mahdolliset parannukset alustalle.

Mitä edustamme

Turvallisuus
Turvallisuus

Luottamus ja turvallisuus ovat ykkösprioriteettimme. Meillä on lisätoimenpiteitä tehdäksemme alustasta mahdollisimman turvallisen jäsenillemme.

Lue lisää
Läpinäkyvyys
Läpinäkyvyys

Uskomme avoimeen, rehelliseen ja suoraviivaiseen alustaan, joka antaa jäsenillemme kaiken tiedon, jota he tarvitsevat parhaiden mahdollisten päätösten tekemiseen.

Ilmastotoiminta
Ilmastotoiminta

Babysits välittää lasten tulevaisuudesta! Tästä syystä omistamme osan tuloistamme hiilidioksidin poistamiseen ilmakehästä.

Lue lisää
Inklusiivisuus
Inklusiivisuus

Kaikki voivat liittyä Babysittiin ja löytää lastenhoitajan tai lastenhoitotyön alkuperästään, sukupuolestaan, uskonnostaan, seksuaalisuudestaan jne. katsomatta.

Yksityisyys
Yksityisyys

Babysits todella välittää tietojesi yksityisyydestä. Käsittelemme henkilötietojasi vain, kun se on ehdottoman välttämätöntä.

Lue lisää

Autamme perheitä ympäri maailmaa

Kasvava globaali lastenhoitopalvelujen tarjoajien, vanhempien ja sen takana olevan kansainvälisen ryhmän verkosto

5 000 000+
Jäsenet
28 500+
Kaupungit
90+
Maat

Mikä on roolisi?

Safety

Perheet

Luotettavan lastenhoitajan löytäminen verkosta voi olla vaikeaa. Tässä Babysits tulee apuun. Tarjoamme avoimen alustan, jotta voit olla varma siitä että lapsesi ovat parhaissa käsissä.

Etsitpä sitten joustavaa lapsenvahtia, kaksikielistä lastenhoitajaa, lastenhoitajaa jolla on kokemusta erityistarpeista, lastenhoitajaa joka hakee lapset koulusta jne. Babysitsillä on joku sinua varten!

Safety

Lastenhoidon tarjoajat

Haluatko olla itsesi pomo ja valita omat työtuntisi ja palkkasi? Rakastatko lapsia ja haluaisitko hankkia siihen liittyvää työkokemusta ja samalla tienata ylimääräistä rahaa?

Babysits-yhteisö on täydellinen paikka taaperoiden kesyttäjille, piilon leikkijöille, vaipanvaihtajille, kiukun ehkäisijöille, kotitehtävien avustajille tai tyynynlinnan rakentajille!

Safety

Lapset

Lasten turvallisuus ja mukavuus on tärkein prioriteetti. Toimenpiteet kuten henkilöllisyyden vahvistus, arvostelut, arvioinnit ja muut, poistavat vanhempien huolenaiheet.

Lisäksi yhteisön voimavaroihimme kuuluvat lastenhoito-ohjeet, askartelut, reseptit ja aktiviteetit laadukkaaseen aikaan lasten kanssa.

Me pyrimme aina tekemään oikeat asiat oikein.

Kirjaa minut!