Meistä

Meistä

Yhdessä teemme lastenhoidosta avointa

Babysits on meitä kaikkia: vanhempia, lastenhoitajia, lapsia ja Babysits-tiimin yhteisö. Oletko utelias mikä roolisi on?

Vanhemmat

Vanhemmat

Luotettavan lastenhoitajan löytäminen verkosta voi olla vaikeaa. Tässä Babysits tulee apuun. Tarjoamme avoimen alustan, jotta voit olla varma siitä että lapsesi ovat parhaissa käsissä.

Jos etsit taaperon kesyttäjää, piilon leikkijää, vaipanvaihtajaa, kiukuttelijan ehkäisijää, kotitehtävien avustajaa tai tyynylinnan rakentajaa, Babysits on täällä auttaakseen!

Kuinka Babysits toimii

Lastenhoitajat

Lastenhoitajat

Haluatko olla itsesi pomo ja valita omat työtuntisi ja palkkasi? Rakastatko lapsia ja haluaisitko hankkia siihen liittyvää työkokemusta ja samalla tienata ylimääräistä rahaa?

Babysits-yhteisö on täydellinen paikka taaperoiden kesyttäjille, piilon leikkijöille, vaipanvaihtajille, kiukun ehkäisijöille, kotitehtävien avustajille tai tyynynlinnan rakentajille!

Kuinka Babysits toimii

Lapset

Lapset

Lasten turvallisuus ja mukavuus on tärkein prioriteetti. Toimenpiteet kuten henkilöllisyyden vahvistus, arvostelut, arvioinnit ja muut, poistavat vanhempien huolenaiheet.

Lisäksi yhteisön voimavaroihimme kuuluvat lastenhoito-ohjeet, askartelut, reseptit ja aktiviteetit laadukkaaseen aikaan lasten kanssa.

Luottamus ja turvallisuus

Yhteisön voimavarat

Babysits-tiimi

Babysits-tiimi

Peter van Soldt perusti Babysitsin vuonna 2008. Häntä motivoi ajatus kehittää helppokäyttöinen alusta, joka antaa vanhemmille sekä vapauden että mielenrauhan: Missiomme vahvistaa lastenhoitoa ympäröiville yhteisöille globaalisti syntyi.

Nykyään Babysits koostuu motivoituneesta tiimistä, joka työskentelee kohti turvallista, helposti saavutettavissa olevaa ja kohtuuhintaista lastenhoitoa. Arvostamme avoimuutta ja jatkuvaa parantamista.

Mitkä ovat arvomme

Täällä Babysitsissä uskomme sosiaalisen hyvyyden tukemiseen, ja pyrimme jättämään elettävän planeetan lapsille, jotka ovat globaalin yhteisömme keskipisteenä.

Tämän vuoksi Babysitsista on tullut jäsen Leaders For Climate Action- järjestössä, jossa samanhenkiset yritykset ovat sitoutuneet toimimaan hiilidioksidipäästöjen ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Lisätietoja miten teemme sen löydät täältä:

small-colorful

Kasvava globaali lastenhoitopalvelujen tarjoajien, vanhempien ja sen takana olevan kansainvälisen ryhmän verkosto

3 200 000+
Jäsenet
28 500+
Kaupungit
53+
Maat