Meistä

Babysits on maailmanlaajuinen lastenhoitoyhteisö, joka auttaa vanhempia ja lastenhoitajia löytämään toisensa

Me olemme lastenhoitoyhteisö

Ehkä sinulta löytyy se oikea lastenhoitaja aivan nurkan takaa, tai ohitit juuri ruokakaupassa vanhemman, joka etsii viikonlopuksi lapsenvahtia.
Ongelma piilee siinä, ettemme aina puhu ihmisille, joita tapaamme matkamme varrella ja tästä syystä vanhempien ja lastenhoitajien voi olla vaikeaa löytää toisensa.

Me Babysitsillä uskomme sellaiseen tulevaisuuteen, joka kannustaa helpompiin jokapäiväisen elämän ratkaisuihin.
Tämä uskomus on inspiroinut meitä tekemään lastenhoidosta turvallisen, helpon ja edullisen luomalla helppokäyttöisen alustan, joka tuo vanhemmat ja lastenhoitajat yhteen.

Oletko tai etsitkö kurkistusleikin leikkijää, vaipanvaihtajaa, kotitehtävissä auttajaa, pulkanvetäjää, tyynylinnoituksen rakentajaa tai kiukkupuuskien ehkäisijää? Me turvaamme selustasi!

Kasvava globaali verkosto

850.000+
Jäsenet
26.000+
Kaupungit
21+
Maat
Kartta

Matkamme

Peter van Soldt perusti Babysitsin vuonna 2008. Häntä motivoi uskomus siitä, että aidosti hyvä lastenhoito alusta tarjoaa merkityksellisen ratkaisun, joka yksinkertaistaa arkipäivän kamppailuja ja on vanhemmille itselleen helppo käyttää. Seurauksena syntyi verkkoyhteisö, joka tekee yhteydenotoista lastenhoitajien ja vanhempien välillä helppoa. Hae omalta alueeltasi, ota yhteyttä ja suunnittele tapaamisia. Voisiko olla helpompaa!

Kymmenen vuoden aikana Babysits-yhteisön ja -yrityksen kasvu on ollut räjähdysmäistä. Nykyään me olemme kansainvälinen ja omistautunut tiimi ihmisiä, joiden intona on turvallisen, helpon ja edullisen alustan ja yhteisön rakentaminen vanhemmille ja lastenhoitajille.

Olemme yhdistäneet satoja tuhansia vanhempia ja lastenhoitajia verkossa ja mobiilisovelluksen kautta. Painottaen kansainvälistä käyttäjäyhteisöämme ja asiakaspalvelua, Babysits on nyt helpoin tapa suunnitella lastenhoitopalveluja tai löytää lastenhoitotöitä.