Yhteistyökumppanit

Tältä sivulta löydät meidän yhteistyökumppanit.

Alertum luo osaamisella maailman turvallisinta yhteiskuntaa. Alertum tarjoaa erilaisia työelämän lyhytkoulutuksia, muun muassa ensiapukoulutuksia koko Suomen alueella.

Naisten liikuntakeskus Oulussa. 80 tuntia ryhmäliikuntaa, kuntosalit ja sisäpyöräily.

Icons 8 antaa suunnittelijoille mahdollisuuden ilmaista ideoitaan antamalla oikeat elementit oikeaan aikaan.

KIDIJOBI:sta löytyy digitaalisia oppimisvälineitä tukemaan lapsen Suomen kielen oppimista, sekä muita konkreettisia ja innostavia ideoita kasvatus- ja opetusalalle.

Kommeen Kurjen yksityinen puumajoitus lintujärven rantamilla Sastamalassa on ikimuistoinen luontoelämys! Meillä myös perhematkaajien suosima laadukas talomajoitus.

Lifeline järjestää lasten hätäensiapu- kursseja Uudenmaan alueella.

Lola&Lykke on suomalainen, holistiseen äitiyskokemukseen keskittyvä yritys jonka palkitut hyvinvointituotteet ja palvelut tuovat kaivattua tukea äidiksi tulemisen jokaiseen vaiheeseen.

Kilpailuta mukavampi muutto. Lue arvostelut, muuttovinkit ja säästä jopa 40 %.

Pipoiksi on verkossa toimiva pieni kangaskauppa, joka myy asusteita ja vaatteita. Kankaiden kuosit ovat suomalaisten taitelijoiden käsialaa ja materiaalina on vastuullisesti tuotettu luomupuuvillaa.

Pop-Up-Possibilities tuo esille nuorten omat ja nuorille suunnatut mahdollisuudet.

Perheystävällistä majoitusta ja aktiviteetteja kaikenikäisille ympäri vuoden. Kesäisin ilahduttavat lampaat, hiekkaranta ja leikkipuistoalue, talvisin hiihtoladut upeissa järvi- ja metsämaisemissa.

Studio Liikkuva valokuvaa perheet ja lapset studiossa ja miljöössä Turussa ja Turun seudulla, katso kuvia nettisivuillamme!