Babysits

Etsitkö lastenhoitajaa?

Autamme sinua löytämään hyvän lapsenvahdin lähettyviltäsi

(2 020) aktiivista lastenhoitajaa
Ilmainen lastenhoitajille
Edullinen vanhemmille
Suojattu viesti palvelu
Hyödyllisiä arvosteluja ja suositteluja.
Luotettavat käyttäjävahvistukset

Me autamme vanhempia

Etsitkö laadukasta lastenhoitajaa lähistöltäsi? Monet vanhemmat ovat löytäneet kauttamme lastenhoitoapua! Katso kaikki lähistöllesi rekisteröityneet lastenhoitajat Babysitsissä ja ota yhteyttä välittömästi viestipalvelumme välityksellä. Tuomme päivittäin kymmeniä vanhempia ja lastenhoitajia yhteen. Ennen kuin ehdit huomatakaan, olet jo löytänyt laadukkaan lastenhoitajan lapsillesi!

Kuinka se tapahtuu

1. Hae

Käy läpi arvostelut ja yksityiskohtaiset profiilit. Etsi satunnaista, viime hetken, osa-aikaista ​​tai kokopäiväistä lastenhoitapua tai työpaikkoja.

2. Ota yhteyttä

Tutki, haastattele ja tee valintasi. Vanhemmat maksavat meille vasta, kun itse ottavat yhteyttä lastenhoitajaan. Lastenhoitajat ottavat yhteyttä maksutta.

3. Suunnittele tapaamisia

Aikataulutus on helppoa. Pidämme sinut aikataulussasi mukana muistutuksilla.

Ideoita, vinkkejä ja lapsiystävällistä tekemistä

Etsitkö ideoita lastenhoitamiseen, kasvatusvinkkejä tai lapsiystävällistä tekemistä? Babysitsin voimavarat-sivuilta voit löytää juuri näitä!

Ilmainen mobiilisovellus

Mitä muut ovat sanoneet

Mari Salonen

Mari Salonen

Babysitsin ansiosta lastenhoitaja oli helppo löytää. Julkaisin profiilini ja sain saman tien vastauksia. Oli mukavaa saada ilmoitus, kun uusi lastenhoitaja rekisteröityi lähiseudulleni. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen verkkosivustoon.
Jarmo Nurmi

Jarmo Nurmi

Olen erittäin tyytyväinen sivustoon. Yhdellä katsauksella näkee mitkä lastenhoitajat ovat tällä hetkellä saatavilla. Molemmat lastenhoitajat jotka löysimme sivuston kautta, ovat todella mukavia ihmisiä. Hienoa!
Päivi

Päivi

Verkkosivusto on selkeä. Saimme varsin nopeasti vastauksia työilmoitukseemme lähialueen lastenhoitajilta. Tämän seurauksena sopivan lastenhoitajan löytäminen oli nopeaa ja helppoa.