Supersitter: Löydä erittäin suositeltavat lastenhoitajat

Supersitter

Löydä erittäin suositeltavat lastenhoitajat

Babysits Supersitter -ohjelma juhlii yhteisön parhaiten arvioituja ja aktiivisimpia lastenhoitajia.

Kuinka tulla supersitteriksi? / Miksi palkata supersitteri?

Supersitterit ovat todistaneet itsensä tarjoamalla erinomaista palvelua Babysits-yhteisössä. Tämän takia palkitsemme heitä lisääntyneellä näkyvyydellä hakutuloksissa sekä Supersitter- merkillä! Tällä tavoin nämä lastenhoitajat erottuvat joukosta, ja vanhemmat voivat löytää heidät helposti hakutuloksista tai suodattimen avulla. Se on tapamme sanoa kiitos ja osoittaa arvostuksemme näitä hoitajia kohtaan.

Kriteerit supersittereille ovat seuraavat:

4.5+ kokonaisarvosana

Supersittereillä keskimääräinen arvosana on 4.5 tai korkeampi, perustuen vanhempien arvosteluihin Babysitsissä. Nämä vanhemmat ovat saaneet erinomaisia hoitokokemuksia supersitterin kanssa.

90% vastausprosentti

Nämä ystävälliset supersitterit vastaa yli 90%: iin vanhempien lähettämiiin viesteihin. Vanhemmat voivat luottaa siihen että he saavat vastauksen viesteihinsä.

Vastausaika

Supersitterit ovat aktiivisia käyttäjiä ja vastaavat 90 prosenttiin uusista viesteistä 24 tunnin sisällä. Tällä tavalla vanhemmat voivat odottaa nopeaa vastausta näiltä supersitteriltä.

Varaukset

Supersitterit on varattu aikaisemmin Babysits-alustan kautta. Vanhemmat voivat olla varmempia siitä, että nämä Supersitterit ovat luotettavia ja pitävät lupauksensa.

Vaatimukset

Varmistaakseen että vanhemmat voivat tuntea olonsa luotettaviksi palkatessaan kokeneen lastenhoitajan, supersittereiden odotetaan pitävän yllä Supersitteri-tason vaatimukset:

  • Keskimääräinen luokitus 4.5 tai korkeampi
  • Vastausprosentti yli 90% viesteistä
  • Vastausaika 24 tunnin sisällä
  • Suunnittele kaikki varauksesi Babysitsin kautta
  • Ole aktiivinen Babysits-alustalla

Joka kuukausi tarkistamme, ovatko Supersitterit täyttäneet yllä olevat vaatimukset. Jos he täyttävät, he säilyttävät Supersitter-asemansa.

Löydä yhteisön supersitterit