Ohje - Henkilöllisyyden vahvistaminen

Henkilöllisyyden vahvistaminen

Miksi jäseniä pyydetään vahvistamaan henkilöllisyystodistus?

Haluamme sinun luovan siihen, että Babysitsissä olevat ihmiset ovat niitä, joita he sanovat olevansa. Vahvistamalla jäsentemme henkilöllisyydet voimme luoda turvallisemman ympäristön, estää vilpillistä toimintaa ja suojautua identiteettivarkauksilta.

Luottamus- ja turvallisuussyistä jäseniä voidaan pyytää vahvistamaan henkilöllisyytensä ennen kuin he voivat ottaa yhteyttä muihin jäseniin.

Valtion myöntämä kuvallinen henkilötodistus, kuten passi, henkilökortti tai ajokortti, tarvitaan henkilöllisyyden vahvistamiseen.

Jos sinulla ei ole viranomaisen myöntämää kuvallista henkilötodistusta, et voi suorittaa henkilöllisyystodistusta. Yritä uudelleen, kun olet saanut virallisen kuvallisen henkilötodistuksen.

Mitä se tarkoittaa, kun joku on vahvistanut henkilöllisyytensä?

Jäsenet ottavat kuvia fyysisistä henkilöllisyystodistuksista työpöydän tai matkapuhelimen kameralla ja lähettävät ne Babysitsille. Machine Learning yrittää tunnistaa, onko esitetty asiakirja aito.

Seuraavaksi jäsenten on otettava selfie. Tällä varmistetaan, että henkilötodistuksessa näkyvät kasvot ja selfie täsmäävät.
Lopuksi tarkistamme, vastaako selfie jäsenen profiilikuvaa.

Tämä auttaa meitä pitämään Babysitsit turvassa, torjumaan petoksia ja paljon muuta. Saatamme tallentaa tietoja henkilöllisyystodistuksesta ja kasvokuvista. Emme säilytä itse henkilötodistuksen kuvia pysyvästi.

Tämän prosessin suorittaminen ei ole minkään vanhemman tai lapsenvahdin hyväksyntä, se ei takaa jonkun henkilöllisyyttä eikä takaa, että vuorovaikutus heidän kanssaan on turvallista. Käytä aina parasta harkintasi ja noudata turvallisuusvinkkejämme.

Onko virallisen henkilötodistuksen lisääminen turvallista?

Babysits ei tallenna henkilötodistuksesi kuvia vahvistuksen jälkeen, ja tämä vahvistusprosessi voi kestää jopa viikon.

Saatamme kerätä kasvokuvasi, henkilötunnuksesi, syntymäaikasi, etunimesi, sukunimesi, toisen nimesi, asiakirjan tyyppi, asiakirjan myöntämismaa, kansalaisuus ja osoite sekä kehittyneitä petossignaaleja ja tietoja laitteista, jotka ovat yhteydessä meidän kanssamme. palvelut. Maksaaksemme lastenhoitajia saatamme jakaa lastenhoitajan tunnukset maksupalveluntarjoajamme Stripen kanssa sääntely- ja taloudellisten kumppaneiden vaatimusten vuoksi. Olipa syy mikä tahansa, henkilöllisyystodistustasi ei koskaan jaeta kenellekään muulle, joka käyttää Babysitsiä tai muita kolmansia osapuolia.

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti. Tietojasi käytetään vain henkilöllisyyden vahvistamiseen ja maksuihin. Olemme ottaneet käyttöön tiukat turvatoimenpiteet tietojesi suojaamiseksi, mukaan lukien salaus ja pääsynvalvonta. Emme jaa henkilötietojasi luvattomille kolmansille osapuolille, ellei laki sitä vaadi.