Ohje - Arvostelut ja suositukset

Lastenhoitopalvelujen tarjoajille

Jotta voit kirjoittaa arvostelun, sinun on ensin mentävä postilaatikkoosi. Jos olet ollut yhteydessä käyttäjään, näet ”arvostele” -painikkeen vasemmalla puolella. Kun painat ”arvostele” -painiketta, sinut siirretään arvostelu-sivulle, missä voit kirjoittaa arvostelun. Voit kirjoittaa arvostelun myös anonyymisti.

Jos jätät arvostelun ensimmäiseksi, ilmoitamme toiselle käyttäjälle että olet jättänyt arvostelun. Ensimmäisten 14 päivän aikaa toinen käyttäjä ei näe arvosteluasi ellei hän ole jättänyt arvostelua sinusta (joten älä epäröi olla täysin rehellinen!)

Toisella käyttäjällä on 14 päivää aikaa jättää arvostelu sinusta. Julkaisemme molemmat arvostelut kun toinen käyttäjä on jättänyt arvostelun, tai 14 päivän jälkeen.

Muokataksesi jo kirjoitettua arvostelua toisesta käyttäjästä, mene takaisin postilaatikkoosi ja paina ”arvostele” -painiketta. Tämä toiminto vie sinut takaisin arvostelu-sivulle, jossa voit päivittää niin antamiesi tähtien määrän kuin kirjoittamasi tekstin. Arvostelua pystyy muokkaamaan, mutta sen poistaminen ei ole mahdollista.

Jos haluat nähdä muiden käyttäjien sinusta kirjoitetut arvostelut välittömästi, sinun on myös kirjoitettava arvostelu näistä käyttäjistä. Jos et ole etkä halua kirjoittaa arvosteluja toisille käyttäjille, sinun on odotettava 14 päivää ennenkuin voit lukea arvostelut profiilissasi (painamalla näytä profiili painiketta profiilisivulla).

Sinulla on aina mahdollisuus jättää suositukset huomiotta ja silloin ne eivät ilmesty näkyville profiiliisi. Voit jättää suositukset huomiotta painamalla ”sivuuta” -painiketta suositukset -sivulla. Jos hyväksyt suosituksen, voit aina sivuuttaa sen myöhemmin.

Voit kutsua ystäviäsi, perhettäsi tai aikaisempia työnantajiasi kirjoittamaan sinusta henkilökohtaisen suosituksen suositukset-sivun kautta.

Suositukset tulevat julkiseksi Babysits-profiiliisi ja ne auttavat muita käyttäjiä tutustumaan sinuun.

Teidätkö lastenhoitajan Babysitsissa jota haluaisit suositella, mutta et ole työskennellyt hänen kanssaan Babysitsin kautta?

Voit silti kirjoittaa hänelle suosituksen!

Lastenhoitajan on pyydettävä sinulta suosituksen kirjoittamista. Kun he ovat lähettäneet pyynnön, voit kirjoittaa ja lähettää suosituksen täyttämällä vaaditut kohdat. Otathan huomioon, että kun kirjoitat suosituksen, sinulle luodaan ilmainen käyttäjätili jotta voit muokata tai poistaa suosituksesi milloin haluat.

Muiden käyttäjien kirjoittamien arvostelujen poistaminen tai piilottaminen omasta profiilista ei ole mahdollista. Voit pyytää toista käyttäjää muokkaamaan hänen sinusta kirjoittamaa arvostelua, painamalla omalta profiilisivultasi ”kommentoi” -painiketta. Jos sinusta tuntuu, että arvostelu on virheellinen tai sopimaton, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Me arvioimme pyyntösi ja ryhdymme tarvittaviin toimiin.

Arvostelut ovat käyttäjien jättämiä arvosteluja lastenhoidon suorittamisen jälkeen Babysitsin kautta. Ne perustuvat kokemukseen jonka näillä käyttäjillä oli yhteistyössä.

Suositukset ovat suosituksia suosittelijoilta jonka lapsenvahti tai perhe tuntee Babysitsin ulkopuolelta (ts. Entiset työnantajat, opettajat, ystävät, perheenjäsenet).