Ohje - Lastenhoitopalvelujen tarjoajille

Lastenhoitopalvelujen tarjoajille

Haluatko työskennellä lastenhoitajana? Minimi-ikäraja Babysitsissä on 14-vuotta. Jos olet alle 18-vuotias, sinun täytyy kysyä vanhemmilta/huoltajilta lupa ennenkuin rekisteröidyt alustalle.

Jos profiilisi ilmestyy hakutulosten kärkipäähän, muut käyttäjät löytävät sinut helpommin. Parantaaksesi sijoitustasi hakutuloksissa, voit tehdä nämä kolme asiaa:

  1. Kerää kaikki merkit. Merkkijärjestelmän tavoitteena on vaalia motivoituneiden käyttäjien yhteisöä suosimalla pätevimpiä ja eniten vahvistettuja profiileja.
  2. Käytä alustaa ja tarkasta profiiliasi säännöllisin väliajoin.
  3. Panosta profiilisi kirjoittamiseen. Se on ensimmäinen asia mihin käyttäjät kiinnittävät huomiota.

Jos haluat hakea mitä tahansa lastenhoitotyötäBabysitsissä, ota yhteyttä vanhempaan menemällä heidän profiiliin ja paina ”ota yhteyttä” -painiketta. Kun olet painannut "ota yhteyttä" -painiketta, voit kirjoittaa ja lähettää viestin vanhemmalle.

Pidä mielessä, että sinulla täytyy olla käytössäsi aktiivinen profiili jotta voit ottaa vanhempiin yhteyttä.

Kun profiilisi on täydennetty ja aktiivinen, vanhemmat voivat ottaa sinuun yhteyttä lähettämällä viestin viestipalvelumme välityksellä! Lähetämme sinulle ilmoituksen, kun saat uuden viestin.

Babysitsin postilaatikosta pääset suoraan vastaamaan viesteihin.

Sinä päätät!

Lastenhoitajat määrittelevät itse tuntipalkkansa, minimipalkan, ammatitaitonsa ja kokemuksensa perusteella.

Voit ilmaista keskimääräisen palkkion per tunti yhdelle lapselle profiilissasi. Sieltä voit myös nähdä keskimääräisen tuntipalkan mitä muut lastenhoitajat kysyvät, jotta voit saada idean mitä yleensä pyydetään.

Tuntipalkka vaihtelee riippuen hoidettavien lasten lukumäärän, vaadittavien työtehtävien ja sijainnin (jossa lastenhoito tapahtuu) perusteella.

Loppujen lopuksi, sinun on neuvoteltava palkastasi vanhempien kanssa.

Teet sopimuksen maksusta vanhemman kanssa. Vanhempi voi maksaa sinulle käteisenä, tilisiirtona tai verkkosivummen kautta.

Suosittelemme vahvasti käyttämään Varausjärjestelmäämme. Varausten kautta voit turvallisesti ja helposti sopia lastenhoitotapaamisen, ja voit olla varma että vanhempi maksaa sinulle lastenhoitotapaamisen jälkeen.

Pidä mielessä että kun käytät Babysitsin Varausjärjestelmää, palvelualustasta peritään palvelumaksu.

Oliko sinulla huono kokemus vanhemman kanssa? Olemme pajhoillamme kuullessamme tämän.

Jos olet ottanut vanhempaan yhteyttä Babysitsin viestipalvelun välityksellä, voit jättää vanhemmasta arvostelun tai/ja estää käyttäjän. Joka tapauksessa, pyydämme sinua ilmiantamaan vanhemman asiakaspalveluumme. Babysits saa ilmiannoista ilmoituksen ja ryhtyy kaikkiin vaadittaviin toimenpiteisiin.

Onko sinulla vaikeuksia saada vastauksia vanhemmilta? Olemme pahoillamme kuullessamme tämän.

Valitettavasti osa vanhemmista ei välttämättä aina vastaa viesteihin. Tämä kuitenkin vaihtelee eri käyttäjien välillä.

Lähetämme säännöllisesti muistutuksia ja sähköposteja vanhemmille, ja piilotamme ei-aktiiviset profiilit hakutuloksista. Tällä tavoin yritämme välttää tämänkaltaisia tilanteita.

Tässä on muutama syy miksi vanhemmat eivät välttämättä vastaa, ja mitä sinä voit tehdä;

  • Kuten ehkä tiedät, vanhemmat tarvitsevat Premiun-tilin voidaakseen vastata lastenhoitajille.
  • Vanhempien profiilista näet milloin he ovat viimeksi ollut aktiivisena ja mikä on heidän keskimääräinen vastausaika. Suosittelemme että otat yhteyttä vanhempiin jotka ovat olleet äskettäin aktiivisena, jotta mahdollisuutesi saada vastaus kasvaa.
  • Vanhemmat etsivät aina lastenhoitajia joilla on yksityiskohtaisia profiilikuvauksia, jossa käy ilmi relevantit työkokemukset, kuten aikaisempi lastenhoitokokemus. Yritä pitää profiilisi päivitettynä ja ammattimaisena.

Näin kirjoitat hyvän lastenhoitajan profiilin

Joissais lainkäyttöalueilla on laillisesti pakollista järjestää työsopimus. Tämän vuoksi, ja jotta lastenhoitokokemus olisi sujuvampaa molemmille osapuolille, suosittelemme täyttämään ja käymään läpi sisäänottokaavakkeen.