Värityskuvat Babysits- maskotilla

Värityskuvat Babysits- maskotilla

Kirjoittanut: Babysits
2 min lukuaika

Viime aikaiset tapahtumat jonka takia perheet viettävät enemmän aikaa kotona, ajattelimme tehdä muutaman värityskuvan erityisesti perheille jossa on pieniä lapsia, ja sopivat hyvin väritettäviksi yhdessä aikuisten kanssa. Mukava tapa pitää lapset viihdytettyinä ja unohtamaan hetkeksi mitä ympärillä tapahtuu. Rakas maskottimme tulee piristämään päiväänne, ensin värittämällä, ja sitten seinälle ripustettuna!

Värittäminen vähentää stressiä

Monet tutkimukset osoittavat että värittäminen on oiva apu helpottamaan stressiä ja rauhattomuutta. Sillä voi olla rauhoittava vaikutus sekä lapseen että aikuiseen! Se on myös hyvä keino auttaa lasta ilmaisemaan tunteitansa.

Värittäminen ruokkii luovuutta

Siksi haluamme kannustaa sinua ja lastasi ilmaisemaan luovuuttanne värittämällä meidän upeita kuvia! Lataa alla olevat tiedostot pdf:änä ja anna luovuudellesi lentää, olitpa sitten vanhempi, lapsi tai lapsenvahti.

Luovuus on aina ollut tärkeä ominaisuus sekä henkilökohtaisessa- että työelämässä. Värittämällä lapsilla on pääsy aivan omaan maailmansa, he voivat kerätä kaikki tärkeät yksityiskohdat jotka muodostavat heidän universuminsa, ja ilmaista se paperilla. Tämä aktiviteetti auttaa vanhvistamaan lapsen taitoa ilmaisemaan itseänsä sekä kasvattamaan heidän itsetuntoa.

barry1

barry2

barry3

Värittäminen toimii myös virtuaalisena aktiviteettina

Tiesitkö että olemme ottaneet uuden toiminnon käyttöömme alustallamme? Jos olet lastenhoitaja, voit työskennellä kotoota viihdyttämällä lapsia videopuheluiden kuten Skypen ja FaceTime:n kautta. Värittäminen yhdessä voi olla hauska aktiviteetti.

Tarvitsetko lisää värityskuvia? Ei hätää! Tulosta nämä sivut, ja katso täältä lisää värityskuvia! Linkistä löydät myös useita pääsiäisaiheisia värityskuvia!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi