Lastenhoitotyö Kuortane: Jenna

Jenna

Lastenhoitotyö Kuortane: Jenna

Jenna

Tuntipalkka
12,00 €/h

Heippa. Mä oon Jenna, ja täältä meiltä löytyy kolme vauhdikasta lasta, 4v, 6v ja 7v. Itse teen töitä kotoa käsin, ja mieheni työskentelee kokkina Seinäjoella. Meillä on ollut aiemmin lastenhoitaja, joka on käynyt 4-10 krt kuukaudessa leikittämässä heitä jotta ollaan päästy miehen kanssa välillä kaksin asioille, tai jos mulla on ollut omia menoja. Hoitajan aloittaessa opiskelut toisella paikkakunnalla,..

Heippa. Mä oon Jenna, ja täältä meiltä löytyy kolme vauhdikasta lasta, 4v, 6v ja 7v. Itse teen töitä kotoa käsin, ja mieheni työskentelee kokkina Seinäjoella. Meillä on ollut aiemmin lastenhoitaja, joka on käynyt 4-10 krt kuukaudessa leikittämässä heitä jotta ollaan päästy miehen kanssa välillä kaksin asioille, tai jos mulla on ollut omia menoja. Hoitajan aloittaessa opiskelut toisella paikkakunnalla, etsimme nyt uutta hoitajaa. Työhön sisältyisi lasten kanssa leikkiminen, piirtäminen , askartel,ulkoilu, valmiin ruuan tarjoilu(hoitaja saa halutessaan syödä myös) ja mahdollisesti joskus yöunille laittaminen. Olethan lapsirakas, osaat pitää säännöistä ja rajoista kiinni ja olet luotettava. Toivon, että sinulla olisi jonkin verran kokemusta lastenhoidosta, mutta tärkeintä on oikea iloinen asenne ja halu oppia ja saada kokemusta. Työhön perehdytetään ennen kuin vastuu lapsista jää sinulle, voimme tavata useammankin kerran ennen työn alkua. Työtä olisi tarjolla melko säännöllisesti, mieheni työaikojen mukaan. Työajat ja päivät ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti. Varmoja työkeikkoja kuukaudessa voin luvata vähintään 6, mutta jos halua ja aikaa löytyy, enemmänkin voin tarjota. Palkasta voidaan neuvotella. Palkan lisäksi maksamme polttoaine kulut. Työtunteja kerrallaan olisi 3-6h. Työ alkaisi heti. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni meidän perheestä ja työnkuvasta lisää.

Lasten luonteenpiirteet
  • Energinen
  • Puhelias
  • Leikkisä

Lasten lukumäärä
3
Lasten ikä
  • Taapero
  • Esikoululainen
  • Alakoulu-ikäinen

Virallinen henkilötodistus
Jenna on onnistuneesti toimittanut virallisen henkilötodistuksen. Lue lisää

Oman turvallisuutesi ja turvallisuutesi vuoksi kommunikoi ja vastaanota palkkaa vain Babysitsin kautta. Älä koskaan jaa henkilötietoja, kuten henkilöllisyystodistuksia ja pankkitietoja, kenenkään kanssa, jota et ole koskaan tavannut. Lue lisää

Ajankohta jolloin tarvitsemme lastenhoitajaa

Ma Ti Ke To Pe La Su
Aamu
Iltapäivä
Ilta
Päivitetty: 7. maaliskuuta 2024

Tietoja meidän perheestä

Minkä tyyppistä lastenhoitajaa tarvitset
  • Lastenhoitaja
Toivottu paikka lastenhoitoon
Perheen luona
Puhumme näitä kieliä
  • Suomi
Suosikeissa
0 kertaa

Tarvitsemme lastenhoitajan jolle sopii

Lemmikkieläimet

0 Arvostelua

Olemme pahoillamme, mutta emme voi käsitellä pyyntöäsi tällä hetkellä. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen, tai ota yhteyttä meihin mikäli ongelma jatkuu.

Kun olet ottanut yhteyttä tähän jäseneen, arvostelusi näkyy tässä.


0 Suositusta

Olemme pahoillamme, mutta emme voi käsitellä pyyntöäsi tällä hetkellä. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen, tai ota yhteyttä meihin mikäli ongelma jatkuu.


Ladataan...

Jenna on toimittanut

Jenna on onnistuneesti toimittanut virallisen henkilötodistuksen. Lue lisää
Sähköpostiosoite
Facebook-tili

Toiminta

Jäsenenä alkaen
Helmikuu 2020
Viimeksi aktiivinen
Vastatut viestit
100%
Keskimääräinen vastausaika
1 tunti
Varaukset
0
Toista varauksia
0

Jaa tämä profiili


Löydä muita vaihtoehtoja kaupungissa Kuortane ja sen ympäristössä


Rekisteröidy ilmaiseksi
Lastenhoitotyö Kuortane: Jenna
Tuntipalkka
12,00 €/h

Tervetuloa Babysitsiin

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy