Tee itse kori pääsiäismunille

Tee itse kori pääsiäismunille

Kirjoittanut: Babysits
3 min lukuaika

Pääsiäinen lähestyy! Sillä välin kun lapset unelmoivat kuinka monta suklaamunaa he voivat syödä, me loimme teille uuden askarteluvinkin johon koko perhe voi osallistua! Tulosta malli pääsiäiskoriin, tee yhdessä lasten kanssa, ja kerää siihen kaikki pääsiäismunat!

Ensiksi, lataa ja tulosta tämä malli:
kori-pääsiäismunille

Kun olet tulostanut mallin, ota esiin sakset ja leikkaa ääriviivoja pitkin. Aseta sitten malli kartongin päälle ja leikkaa sekin. Suosittelemme käyttämään paksua paperia, sillä se kestää enemmän suklaamunia! Et tarvitse hieoa erikoispaperia - kotoota löytyvä pahvinpala käy mainiosti.

Vinkki: Voit kiinnittää mallin kiinni kartonkiin liimalla tai teipillä jotta saat mahdollisimman tarkan muodon leikatessa.

leikkaa-malli

Ja nyt hauskaan osuuteen - maalaamiseen! Käytimme akryylimaalia ja maalasimme pupun vaaleansiniseksi. Tässä vaiheessa on hyvä ottaa lapset mukaan!

pupun-maalaaminen

Lisää yksityiskohtia kuten pupun nenä ja suu, jotta pupu saa ilmettä. Tässä vaiheessa pieni lapsi voi tarvita aikuisen apua.

pupun-yksityiskohdat

Kun maali on kuivunut, on aika leikata pupu ulos! Tässäkin vaiheessa pienemmät lapset tarvitsevat aikuisen apua (joka tapauksessa on hyvä käyttää pyöreäpäisiä saksia).

Vinkki: Leikkaa pupun korvat hyvin varovaisesti - ne katkeavat helposti!

leikatut-osat

Melkein valmista! Nyt voit taittaa pupukorin yhteen. Suosittelemme käyttämään nopeasti kuivuvaa liimaa liimatakseen sivut yhteen helposti.

melkein-valmista

Älä unohda kahvaa! Kyllähän kori tarvitsee kahvan! Anna liiman kuivua ennenkuin liimaat kahvan pääsiäiskoriin.

pääsiäiskorin-kahva

Ja viimeinen silaus: pehmeä pupun häntä! Voit käyttää pumpulipalloa tai pom-pom:ia pääsiäispupun häntään.

pupun-häntä

Valmista: pupun muotoinen pääsiäiskori johon voi kerätä suklaamunia! Täydellinen lahja ystäville ja perheelle!
an Easter basket in the shape of a bunny to collect chocolate eggs on Easter morning! The perfect gift to give to friends and family!

valmis-pääsiäiskori


Teitkö tämän askartelun? Jaa se meidän kanssa @babysitsfi - haluamme mielellään nähdä pääsiäiskorisi! Katso myös muut DIY- projektimme täältä.

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi