Dinosaurus sormimaalaus

Dinosaurus sormimaalaus

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Lapset rakastava sotkemista! Joten miksi et antaisi heidän pitää hauskaa ja sotkea kätensä, ja samalla olla luovia? Dinosaurus sormimaalaus on yksinkertainen, nopea ja todella hauska puuha pienimmille.

Katso ohjeet miten voit tehdä oman dinosaurus sormimaalauksen askel askeleelta tästä videotutoriaalista, tai lue tarkat ohjeet alta.

Kaikki mitä tarvitset tätä askartelua varten on maalia ja paperia! Me käytimme tähän 400g akryylipaperia, mutta mikä tahansa paksu paperi kelpaa.

Ensimmäinen vaihe on peittää lapsen kädet maalilla. Voit käyttää useita eri värejä riippuen siitä minkä näköisen dinosauruksen haluat! Voit myös antaa lapsen itse peittää kätensä maalilla, jos he ovat jo sen ikäisiä että voit luottaa siihen ettei maali päädy seiniin ja mattoihin! Kun kädet ovat maalissa, paina kädet tiukasti paperia vastaan.

Maalattu dinosaurus askartelu

Voit tottakai tehdä niin monta käsinpainettua dinosaurusta kuin haluat. Me päätimme tehdä 3! Korjasimme tyhjiä kohtia pensselillä jälkeenpäin.

Sormivärit dinosaurus maalaus

Kun olet tyytyväinen painettuun dinosaurukseen, voit jatkaa lisäämällä dinosauruksen hännän. Me teimme suorat ja yksinkertaiset hännät, mutta lapsilla voi olla vilkkaampi mielikuvitus ja lisätä vaikka veikeät kiekurahännät.

Dinosaurus sormimaalaus häntä

Seuraavaksi voit lisätä kaikki dinosauruksen yksityiskohdat. Me teimme piikkejä dinosauruksen häntää pitkin.

Sormimaalaus dinosaurus yksityiskohdat

Voit myös kastaa sormenpäät maaliin ja lisätä pilkkuja dinosauruksen selkään!

Sormimaalaus dinosaurus pilkut

Viimeiseksi, lisää dinosauruksen silmät ja hymy!

Lasten askartelu dinosaurus maalaaminen

Meidän käsinpainettu dinosaurus päätys koristamaan jääkaappia, mutta se sopii myös koristeeksi lastenhuoneeseen, tai miksi et kehystäisi taideteoksen ja antaisi lahjaksi?

Lasten askarteluideat dinosaurus sormiväreillä

Lapsethyödyntävät jokaisen tilaisuuden päästä sotkemaan kätensä! Luomalla oman dinosaurus-taideteoksen sormiväreillä on täydellinen tapa opettaa lapselle dinosauruksista olemalla interaktiivinen ja pitää hauskaa samalla. Paleontologit epäilevät että on olemassa lukuisia dinosauruslajeja joita ei ola vielä löydetty. Kysy lapsilta minkälaisia dinosauruksia he luulevat että voi vielä löytyä!

Piditkö meidän dinosaurus sormiväri askartelusta? Haluaisimme mielellämme nähdä taideteoksesi! Tägää meidän Instagramissa @Babysitsfi

Katsi myös muut DIY askartelut täältä!