Lasten askarteluvinkki lehdistä

Lasten askarteluvinkki lehdistä

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Lähde ulos luontoon poimimaan värikkäitä lehtiä ja käytä niitä tähän hauskaan askarteluun, jossa voit luoda hassuja kampauksia!

Askartelu lehdistä, tee itse hauska hiustyyli lasten kanssa | Vaihe vaiheelta

Askartelu ja taiteen tekeminen lasten kanssa on yksi suurimmista asioista. Ota siis esiin askartelutarvikkeesi ja seuraa ohjeita luodaksesi tämän luonnosta inspiroidun hiustyyli-askartelun!

Oletko aina halunnut kokeilla erilaisia hiustyylejä? Tee itsellesi muodonmuutos tällä DIY- askartelulla ja luo kaunis hiustyyli lehdillä ja kukilla. Ei ole parempaa kuin askartelu luonnosta saatavilla materiaaleilla, ja tämä askartelu on täydellinen puuha sateisiin päivii lasten kanssa!

Tarvitset nämä;

  • Valkoista tai värillistä paperia
  • Kyniä, liituja tai tusseja
  • Sakset
  • Lehtiä ja kukkia
  • Liimaa

1. Piirrä itsesi ja/tai ystäväsi

Kenelle haluat luoda uuden hiustyylin ensimmäiseksi? Haluatko luoda uuden hiustyylin ystävillesi, vai halutko ensin kokeilla uutta hiustyyliä itsellesi? Kumminpäin tahansa, aloita piirtämällä kasvot paperille. Tee ensin iso pyöreä ympyrä, ja lisää siihen kyseisin henkilön kasvonpiirteet. Kiinnitä huomiota silmien väriin, pisamiin, ja älä unohda kaunista hymyä! Kun olet piirtänyt kasvot valmiiksi, leikkaa ne varovasti ulos saksilla.

Vinkki: Käytä pyöreää purkkia tai kukkaruukkua kasvojen malliksi. Näin onnistut helposti piirtämään täydellisen pyöreät kasvot.

Vinkki: Vanhempi tai lastenhoitaja tulee auttaa tai valvoa saksilla leikkaamista. Saksien käyttö voi olla vaarallista pienille lapsille.

kids drawing of face

2. Tee hullu hiustyyli!

Vihdoinkin on hiusten aika! Lyhyet, pitkät, kurittomat hiukset, voit tehdä niistä niin hullut tai kauniit kuin haluat! Kerää lehdet ja luo piirtämillesi kasvoille uusi hauska hiustyyli.

leaf art

Laita leikkaamasi kasvot joko valkoiselle tai värikkäälle paperille. Aseta sitten lehdet ja kukat kasvojen ympäri kunnes olet täysin tyytyväinen luomaasi hiustyyliin!

leaf diy for kids

3. Yksityiskohtien vuoro

Mitä onkaan hiustyyli ilman makeita hiusasusteita! Käytätkö aina hattua, hiuspantaa, tai kimaltelevia korvakoruja? Lisää nämä astusteet ja yksityiskohdat itsetehtyyn lehtiaskarteluusi jotta siitä tulee täydellinen!

leaf art for kids

Oletko tyytyväinen luomukseesi? Sitten voit liimata kasvot, lehdet ja kukat toiselle paperille. Valmista! Näin helppoa ja hauskaa oli tehdä ensimmäinen lehtiaskartelusi! Voit tehdä niin monta kuin haluat! Me teimme kolme josta voit saada inspiraatiota ja ideoita.

diy_leaf_art


Ihastuitko myös sinä tähän askarteluun? Katso myös meidän muut lasten askarteluvinkit! Haluatko jakaa kauniit askartelusi kanssamme? Haluamme mielellään nähdä ne! Tägää meidät @babysitsfi Instagramissa tai Facebookissa.