Askartele oma pom pom -jääkarhu

Askartele oma pom pom -jääkarhu

Kirjoittanut: Babysits, 4 min lukuaika

Viihdytkö kun ulkona on kylmä, vai oletko yksinkertaisesti vain suloisten jääkarhujen fani? Riippumatta siitä, onko ulkona lunta vai ei, voit omaksua arktisen alueen lastesi kanssa tekemällä tämän yksinkertaisen ja suloisen pom pom -jääkarhu-askartelun. Katso nopeat ja helpot vaiheet ja opi hauskoja faktoja jääkarhuista matkan varrella!

Itsetehty pom-pom jääkarhu: Mitä tarvitset?

 • Valkoista paperia
 • Pinkki tussi
 • Pieniä liikkuvia askartelusilmiä
 • Pieni musta pom-pom
 • Pahvia
 • Valkoista villalankaa
 • Sakset
 • Liimaa

Aloitetaan! Näin teet itsetehdyn pom-pom jääkarhun:

1. Ota esiin pala pahvia ja piirrä kaksi ympyrää. Piirrä sitten pienempi ympyrä molempien ympyröiden sisään, jotta ympyrät näyttävät donitseilta.

2. Leikkaa irti molemmat ympyrät saksilla. Leikkaa myös pienemmät ympyrät suuremmista ympyröistä, niin että sinulle jää kaksi donitsin muotoista palaa.

3. Kääri villalanka molempien pahvinpalan ympärille kahdesti ja varmista, että langan alla olevaa pahvia ei enää näy.

4. Leikkaa sitten saksilla villalanka pahvipalojen välistä.

5. Ota pala villalankaa ja sido tämä tukevasti kahden pahvipalan väliin. Voit jättää tähän hieman ylimääräistä villalankaa jotta voit ripustaa jääkarhusi jos haluat.

6. Kun olet tehnyt tämän, voit varovasti irrottaa pahvin villalangasta, ja sinulle jää pieni valkoinen pom pom. Voit tarvittaessa siistiä pompomit varovasti saksilla.

itsetehty pom pom jääkarhu vaiheet

7. Liimaa sitten pienempi musta pom pom itsetehdyn valkoisen pom pomin keskelle. Tämä on jääkarhun nenä.

8. Sitten voit liimata liikkuvat silmät kiinni paikoilleen jääkarhun kasvoihin.

9. Tehdäksesi korvat, leikkaa pienet puoliympyrät valkoisesta paperista. Väritä sitten korvat pinkillä tussilla, ja jääkarhun korvat ovat valmiita! Liimaa ne paikoilleen valkoisen pom pomin päälle. Siinä se on! Olet tehnyt oman pom pom jääkarhun!

Kun olet valmistanut jääkarhu pom pomin, voit seuraavaksi miettiä, mitä haluat tehdä sen kanssa. Voit käyttää pom pomia koristeena ja pitää sitä makuuhuoneessasi. Voit kuitenkin myös tehdä useita ja käyttää niitä suloisena jääkarhun slingerinä. Me teimme söpön avaimenperän, maskotin koristamaan reppua, sekä ihania pom pom hiuslenkkejä. Hiuslenkkejä varten, liimaa vain pompomit kiinni valmiiseen hiuslenkkiin.

Jääkarhu pom pom askarteluvinkkejä


Piditkö tästä pom pom askartelusta? Haluamme mielellämme nähdä miltä sinun jääkarhusi näyttää! Jaa se meidän kanssa Facebookissa or Instagramissa @Babysitsfi! Kaipaatko enemmän hauskoja askarteluvinkkejä ja inspiraatiota? Katso muut DIY- ja askarteluprojektit ja tekemistä lapsille!

Hauskoja faktoja jääkarhuista!

 • Jääkarhut ovat oikeasti mustia! Heidän turkkinsa on läpinäkyvä ja näyttää valon heijastuksessa valkoiselta, mutta iho alla (niin kuin myös söpö nenä) on pikimusta.
 • Jääkarhut voivat painaa jopa 800kg ja kasvaa jopa 3m pituisiksi.

Kuinka paljon jääkarhut painavat ja kuinka pitkiä jäärkarhut ovat

 • Jääkarhut voivat uida useita päiviä ja satoja kilometrejä kerralla pysähtymättä kertaakaan.
 • Saatat ajatella että jääkarhujen on oltava varovaisia etteivät ne kylmety -40 ° C: n arktisissa lämpötiloissa. Kuitenkin niiden äärimmäisen kylmään sopeutumisen vuoksi (kaksinkertaiset turkiskerrokset sekä paksu rasvakerros joka auttaa pysymään lämpimänä) ne ovat itse asiassa alttiimpia ylikuumenemiselle.

Hauskoja faktoja jääkarhuista

Hauskat faktat akateemiset lähteet: