Lehden muotoinen makramee DIY lapsille

Lehden muotoinen makramee DIY lapsille

Uusi
Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Haluatko tehdä hauskan aktiviteetin yhdessä lapsen kanssa, ja samalla luoda ihanan koristeen lastenhuoneeseen? Siinä tapauksessa meillä on sinulle täydellinen askarteluvinkki! Tee ihana makramee-lehti seuraamalla näitä helppoja vaiheita. Tämä askarteluprojekti on niin yksinkertainen että se sopii myös lapsille tehtäväksi, ja se on hauska tapa tehdä uniikki, omannäköinen koriste-esine lastenhuoneeseen. Tämä DIY sopii myös loistavaksi ohjelmaksi lastenhoitotapaamiseen!

Mitä tarvitset tätä askartelua varten?

  • Makrameelankaa (me käytimme tässä villalankaa)
  • Sakset
  • Teippiä
  • Oksa
  • Puuhelmiä (voit käyttää minkä kokoisia haluat)
  • Suihkutettavaa liimaa tai hiuslakkaa

Macrame leaves DIY equipment

Vaihe 1

Leikkaa langasta 70 cm pituinen pätkä ja taita se kahtia. Seuraavien vaiheiden helpottamiseksi suosittelemme teippaamaan molemmat päät kiinni pöytään. Tarvitset sen lisäksi noin kuusikymmentä kappaletta 15 cm pituisia langanpätkiä ,mutta voit leikata ne edetessäsi.

Makramee lehdet DIY askel 1

Vaihe 2

Taita yksi 15 cm: n langanpätkistä puoliksi. Aseta se pöydän pitkän langan alle. Ota toinen pala ja aseta se päälle. Syötä sitten kunkin langan pää toisen silmukkaan, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Toista sitten tämä vaihe toisella puolella ja niin edelleen.

Makramee lehdet DIY askel 2

Vaihe 3

Kun olet solminut tarpeeksi lankaa, piirrä paperille makrameen kokoon sovitettu lehden muoto. Leikkaa tämä muoto irti ja aseta se solmittujen lankojen päälle. Leikkaa lopuksi langat paperin muodon mukaisesti. Siinä se on, makramee-lehti!

Makramee lehdet DIY askel 3

Vaihe 4

Tee niin monta lehteä kuin haluat, niin isoja tai pieniä kuin haluat. Ota sitten lanka ja ripusta siihen lehti, sekä yksi tai kaksi puuhelmeä lehden ylle. Ripusta sitten lanka oksalle. Toista tämä vaihe kaikille lehdille vaihtelemalla langan pituutta niin, että ne roikkuvat eri korkeuksilla.

Jos haluat, voit kiinnittää lehden langat paikoilleen suihkutettavalla liimalla tai hiuslakalla. Kiinnitä sitten ohut köysi kiinni oksaan ripustamista varten, ja ripusta koristeesi haluamallesi paikalle.

Makramee lehdet DIY

Se on siinä! Makramee-lehti koristeesi on valmis!

Voit tietysti mukauttaa sen haluamallasi tavalla, erikokoisilla lehdillä, eri väreillä ja vaihtelemalla langan pituutta.


Haluamme mielellämme nähdä tekemäsi koristeet! Ota kuva ja merkitse meidät sosiaalisessa mediassa hashtagilla #babysitsDIY. Piditkö tästä artikkelista? Katso myös muut DIY- ja askarteluohjeet and aktiviteetit lapsille!