Ystävällisyyspilvi askartelu

Ystävällisyyspilvi askartelu

Kirjoittanut: Babysits
2 min lukuaika

Tällä ihanalla pilvellä on voimakkaita sanoja jonka tarkoituksena on levittää ystävällisyyttä! Tämä on loistava tapa opettaa lapsille positiivisuutta ja pienten ystävällisten tekojen tärkeydestä. Itse asiassa, tämä on täydellinen aktiviteetti tehtäväksi maailman ystävällisyyspäivänä.

Tiesitkö että maailman ystävällisyyspäivää vietetään 13. Marraskuuta?

Maailman ystävällisyyspäivä on päivä joka muistuttaa ystävällisyyden tärkeydestä toisiamme, itseämme sekä koko maailmaa kohtaan! Tämän päivän tarkoitus on auttaa kaikkia ymmärtämään, että ystävällisyys on se mikä yhdistää meidät. Ystävällisyydellä voimme voittaa poliittiset, rodulliset, uskonnolliset, sukupuolten jne. erimielisyydet. Se, mikä alkoi World Kindness Movementin pyrkimyksestä Tokion konferenssissa vuonna 1997, on nyt maailmanlaajuinen liike, joka muistuttaa kaikkia ystävällisyyden voimasta!

Maailman ystävällisyyspäivän tarkoitus on korostaa ja kannustaa hyviä tekoja yhteisössäsi. Se toimii myös muistutuksena kaikille siitä, että yksinkertaisilla ystävällisillä teoilla on voimaa ja että yhdessä voimme työskennellä ystävällisemmän maailman luomiseksi. Päivän tarkoitus on innostaa sinua uskomaan, että voimme tehdä maailmanlaajuisen muutoksen teko kerrallaan.

Ja mikä onkaan parempi tapa juhlistaa tätä päivää nuorempien sukupolvien kanssa kuin tehdä hauska askartelu yhdessä?

Maailman ystävällisyyspäivä: Ystävällisyyspilvi askartelu

Tehdäksesi tämän askarteluprojektin tarvitset:

  • Sakset
  • Värikästä paperia
  • Valkoista paperia
  • Askarteluliimaa
  • Värillisiä huopakyniä

ystävällisyyspilvi askartelu vaiheet

Vaihe 1: Piirrä pilvi valkoiselle paperille ja leikkaa se irti saksilla.

Vaihe 2: Leikkaa irti pieniä suorakulmion muotoisia paloja värillisistä papereista. Näihin kirjoitetaan myöhemmin positiivisia sanoja.

Vaihe 3: Liimaa suorakulmiot yläosistaan kiinni pilven alareunaan.

Vaihe 4: Ajattele henkilöä jolle olet antamassa pilven, ja kirjoita värillisiin paperinpaloihin asioita joista sinä pidät tässä henkilössä, se voi olla hänen luonteen ominaisuuksista!

Kun olet valmis, voit koristella pilven mielesi mukaan, piirrä söpöt kasvot tai lisää glitteriä! Anna luovuudelle valtaa ja pidä hauskaa! :)

ystävällisyyspilvi askartelu

ystävällisyyspilvi askartelu


Toivomme että sinulla on hauskaa askarrellessa lasten kanssa, ja suosittelemme että laitatte taustamusiikiksi hauskan soittolistan, jotta kokemuksesta tulee mahdollisimman mieleenpainuva! Kun askartelu on valmis, sen voi antaa ystäville tai perheenjäsenille tuomaan iloa kauniina päivänä.

Jos teit tämän askartelun, haluamme mielellämme nähdä sen! Jaa se meidän kanssamme Facebookissa ja Instagramissa @babysitsfi.

Etsitkö lisää aktiviteetteja lapsille? Katso lisää tekemistä lapsille ja askarteluvinkkejä!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi