Parhaat talviaktiviteetit lapsille

Parhaat talviaktiviteetit lapsille

Kirjoittanut: Babysits
3 min lukuaika

Talvi on täällä! Vaikka tämä vuodenaika voi joskus tuntua kylmältä ja pimeältä, se on itse asiassa todella hyvä vuodenaika nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja kokea taianomaisen lumen. Tarvitsetko ideoita miten viettää aikaa lasten kanssa ulkona talvella? Katso nämä hauskat talviaktiviteetit jotka taatusti luovat ihania muistoja lumisesta talvikaudesta!

Lähtekää pulkkamäkeen

Jos olet kokenut lumiset talvet lapsena, on todennäköistä että yksi lempimuistosi lapsuudesta on mäenlasku kelkalla tai pulkalla! Mäenlasku on loistava tapa antaa lasten pitää hauskaa ja innostua ilman suuria järjestelyjä. Tarvitsette vain pulkan, lämpimät vaatteet, ja voitte suunnata pulkkamäkeä kohti. On hauskaa olla ulkona, tuntea raikkaan ilman kasvoilla, ja nauttia lumesta. Tämä on tietysti aktiviteetti joka vaatii aikuisen valvontaa.

Mäenlasku lasten kanssa

Kokeilkaa lumikenkäilyä

Tehkää tänä talvena jotain uutta, ja kokeilkaa lumikenkäilyä! Lumikenkäily on loistava tapa kuntoilla sekä lapsille että aikuisille. Seuraavana päivänä kroppa voi tuntua hieman aralta! Lumikenkäily on myös loistava tapa opettaa lapsille tästä ikivanhasta kulkuvälineestä jota on käytetty jo tuhansia vuosia sitten. Alkuperäiskansat ympäri maailmaa ovat käyttäneet lumikenkiä päästäkseen paikasta toiseen lumessa, ja ne ovat mielenkiintoinen tapa tutustua ulkoilmaan lumessa. Tämä on kokemus jota lapset eivät unohda!

Lumikenkäily lasten kanssa

Tehkää lumiukko

Odotatko seuraavaa lumisadetta rakentaaksesi maagisen ystävän? Lumiukon rakentaminen on yksi tärkeimmistä talviaktiviteeteista. Kun täydellinen lumikerros osuu maahan, menkää ulos ja luokaa jotain erityistä. Haluavat sitten lapsesi rakentaa lumiukon, lumilyhdyn, lumilinnoituksen tai minkä tahansa muun lumisen luomuksen, se on taatusti mahtava tapa nauttia lumesta tänä talvena.

Lumiukko

Vie lapset luistelemaan

Luistelu on toinen hieno harrastus, joka luo ikimuistoisia muistoja tänä talvikautena. Jotta saat kaiken irti ulkoilmasta, käy järvellä tai merellä ja koe luistelun kauneus luonnossa. Varmista että jää on taatusti turvallinen ja kiinteä ennen kuin lähdet luistelemaan. Toinen loistava vaihtoehto on vierailla ulkokentällä, jossa voi luistella jopa yöllä. Luistelu on hieno asia oppia lapsena, ja se auttaa lisäämään itseluottamusta ja oppimaan uusia taitoja!

Luistelu lasten kanssa

Lähtekää metsäkävelylle

Yksi helppo ja idioottivarma tapa antaa lasten nauttia talven ihmeistä on viedä heidät ulos kävelylle metsään. Metsä on maaginen paikka tutustua talvella, jossa voit nähdä talvilintuja ja valkoista lunta puissa. Tämä on loistava tilaisuus antaa lasten kokea aidosti vuodenaikojen vaihtelu. Jos sinulla on taaperoita tai pieniä lapsia, kokeile ottaa pulkka mukaan antaaksesi heille maagisen talvimatkan.

Talvinen metsäkävely

Tehkää kuumaa kaakaota

Talvikautta ei tietenkään voi juhlia valmistamatta lämpimiä ja mukavia juomia. Kun olet palannut hauskoista talviaktiviteeteistasi lasten kanssa, mikset tekisi herkullista kuumaa kaakaota? Tee kuumasta kaakaostasi erityisen talvinen lisäämällä tämä suloinen vaahtokarkki-lumiukko. Se on melkein liian söpö syötäväksi...mutta ei kuitenkaan!! Katso vaahtokarkki-lumiukon kaakaoresepti luodaksesi kaikkien aikojen paras kaakao!

lumiukko kaakao

Toivottavasti tämä lista on inspiroinut sinua nauttimaan kylmästä avosylin! Tee tästä talvesta erityisen erityinen pienillesi ja kokeile joitain näistä talviaktiviteeteista. Kaikki nämä lapsille suunnatut ulkoiluaktiviteetit saavat taatusti hymyn jokaisen lapsen kasvoille, kun he tutkivat kaunista ulkoilmaa tänä talvikautena.

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi