DIY Eläinhahmot pahvista

DIY Eläinhahmot pahvista

Uusi

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Jaa:

Käytetty pahvilaatikko on loistava materiaali askarteluun, ja mikä parasta, sitä löytyy usein joka kodista jostain nurkasta. Joten, sen sijaan että pahvi joutuisi kierrätyslaatikkoon, miksi et loisi siitä jotai kaunista? Ota lapset mukaan, maalit esiin ja anna mielikuvitukselle valtaa!

Uhanalainen ekojärjestelmämme on nyt ajankohtaisempi aihe kuin milloinkaan. Auttaaksemme sinua aloittamaan keskustelun lastesi kanssa, kehitimme nämä hauskat pahvieläimet! Yhdistä hauskanpito ja opiskelu tärkeästä aiheesta, ja rakentakaa yhdessä nämä hauskat villieläimet!

villielaimet

Kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi on sakset, kynä ja pahvia. Jos tiedät minkä eläimen haluat tehdä, aloita piirtämällä ääriviivat pahviin. Sen ei tarvite olla niin tarkkaa, sillä voit lisätä yksityiskohtia maalilla myöhemmin!

sakset

Ideana tässä on pitää muotit todella yksinkertaisina! Me teimme suurpiirteiset hahmot jotka muistuttavat villieläimen vartaloa, ja "U"-muotoiset jalat jotka voidaan liittää jokaiseen hahmoon kahdella viillolla.

pahvihahmot

Ja sitten on maalaamisen aika! Käytimme akryylimaalia ja maalasimme osat eläinten luonnollisilla väreillä. Tietenkin voit tehdä tästä asteen jännittävempää ja maalata vaikka pinkin norsun tai sinisen kirahvin! Kun taustaväri on kuivunut, voit tehdä pienemmällä siveltimellä hauskat yksityiskohdat kuten kirahvin pilkut ja seepran raidat.

maalatutosat

Kun olet maalannut pahviosat valmiiksi ja antanut niiden kuivua, on vihdoin aika laittaa ne yhteen ja muodostaa villieläimet!

elainhahmot

Voilá! Näin helppoa on tehdä kokonainen viidakkojoukko! Nämä hahmot näyttävät hyvältä vaikka lasten kirjahyllyssä, tai miksi ei kiinnitettynä langalla ja muodostaen mobiiliksi.

viidakkojoukko

Piditkö tästä askarteluvinkistä? Katso myös muut DIY-projektimme jos haluat lisää loistavia ideoita lapsille!

Ja ethän unohda jakaa luomuksesi kanssamme Instagramissa! Tägää @babysitsfi ja näytä millaisen viidakkojoukon sait aikaan.