Hauska liikuntarutiini lapsille

Hauska liikuntarutiini lapsille

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Jaa:

Lapsilla on rutkasti energiaa käytettävissä päivän mittaan! Viimeaikaiset suositukset ja rajoitukset rajoittavat normaaleja rutiineitamme, mutta se ei tarkoita että meidän täytyisi jättää aktiivisuus väliin! Auttaaksemme saamaan lapsia ylös ja liikkumaan, joko sisällä tai pihalla, kehitimme tämän hauskan Liiku kuin eläin- kotijumpan lapsille.

Tiedämme kaikki että liikunta kuuluu terveelliseen elämäntapaan, ja että myös lasten on osallistuttava säännölliseen liikuntaan pitääkseen terveelliset rutiinit elämässään. Jos onnistumme sisällyttämään terveellisen elämäntavan lapsille jo pienestä pitäen, on suurempi todennäköisyys että he pystyvät pitämään sen läpi elämän.

Tutkimukset osoittavat että ihmiset jotka harrastavat liikuntaa nuoresta iästä lähtien, todennäköisemmin harrastavat liikuntaa myös aikuisena, kuin he jotka eivät harrastaneet liikuntaa lapsena. Liikunnan sisällyttäminen elämään jo nuorena voi myös auttaa pitämään terveellisen painon.

Ja jos tämä ei vielä ole tarpeeksi motivoidaaksesi sinua laittaa lapset liikkumaan - tutkimukset ovat myös osoittaneet että lasten säännöllinen liikunta on suoraan yhteydessä aivojen kehitykseen. Tämä tarkoittaa että liikunta ja urheilu voi auttaa positiivisesti kognitiivisiin taitoihin, kuten esimerkiksi parempaan muistiin.

Mitä nuorempana saamme lapset ylös ja liikkumaan, sen parempi se on heidän terveelliselle tulevaisuudelle. Seuraa meidän Liiku kuin eläin -rutiinia ja pitäkää hauskaa yhdessä!

lasten liikuntarutiini liiku kuin eläin

Teillä on 60 sekuntia aikaa tehdä niin monta eläinten liikettä kuin mahdollista. Kuinka monta ehditte tekemään?

Oliko teillä hauskaa liikkuessa kuin eläimet? Haluaisimme mielellään nähdä miltä se näytti! Jaa liikuntarutiinisi kanssamme Instagramissa @babysitsfi

Lisää hauskojaaktiviteettejä lapsille löydät täältä