Itsetehdyt hedelmäjääpuikot lapsille

Itsetehdyt hedelmäjääpuikot lapsille

Kirjoittanut: Babysits
2 min lukuaika

Kaipaatko raikasta ja terveellistä välipalaa lapsille? Nämä itsetehdyt hedelmäjääpuikot ovat taatusti koko perheen hitti! Kaikki jäätelöt ja mehujäät eivät valitettavasti ole erityisen terveellisiä. Onneksi, meidän hedelmäjääpuikot sisältävät ainoastaan hedelmiä ja vettä, joten ne ovat terveellisiä ja vegaanisia (ja nopeita ja helppoja tehdä kotona)!

Kukapa ei nauttisi ihanasta mehujääpuikosta rentoutuessa? Nam! Mutta tiedätkö miten mehujääpuikko keksittiin?

11-vuotias Frank Epperson jätti vahingossa pakkasyönä ulos limonadilasin jossa oli lusikka. Seuraavana aamuna häntä odotti yllätys: ensimmäinen mehujääpuikko!

Ainekset

  • Mansikoita
  • Mustikoita
  • Kiiviä
  • Vettä
  • Jäätelö-muotteja

Ohje

Aloita tämän todella helpon ja raikkaan kesäherkun valmistaminen pesemällä musikat ja mansikat. Poista sitten kannat mansikoista, ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori myös kiivi, ja leikkaa se myös viipaleiksi.

Pese jäätelömuotti huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa Kun olet tehnyt tämän, täytä muotit hedelmillä ja marjoilla. Aseta mansikat ja kiivit muotin “seinille”, jotta ne ovat näkyvillä.

Täytä sitten loput jäätelömuotista vedellä, ja peitä kansilla. Jos käytät muotteja ilman kansia, lisää tikut tunnin päästä pakastamisesta.
Sitten on aika laittaa täytetyt muotit pakastimeen. Jäähtyminen voi kestää muutamia tunteja, joten laita ne yön yli lyhentääksesi odotusaikaa.

Vegaani jäätelöohje

Muutaman tunnin jälkeen, ota kotitekoiset hedelmäjäät pakkasesta ja nauti yhdessä lasten kanssa!

Vinkki: Jos haluat värikkäitä hedelmäjäitä,voit värjätä veden elintarvikevärillä tai makusiirapilla.

terveellinen jäätelö ohje


Piditkö tästä yksinkertaisesta ohjeesta? Katso lisää reseptejä lapsille blogissamme! Jaa kanssamme Instagramissa tai Facebookissa värikkäät jäätelöluomuksesi ja muista merkitä @babysitsfi!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi