Vinkkejä ensitapaamiseen perheen kanssa

Vinkkejä ensitapaamiseen perheen kanssa

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Perheen tapaaminen ensi kertaa voi olla jännittävää. Me haluamme auttaa sinua parilla vinkillä kuinka saada eniten irti ensitapaamisesta.

Suosittelemme vahvasti lastenhoitajia tapaamaan vanhemmat ja lapset ennakkoon. Oman turvallisuutesi vuoksi suosittelemme, että ehdotat vanhemmille tapaamista julkisella paikalla ja otat tutun henkilön mukaasi.

Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi toisen osapuolen kanssa, vaikka tämä tarkoittaisi useita tapaamisia ennen varsinaista lastenhoitotapaamista. Vanhemmat voivat myös pyytää sinua hoitamaan lastaan ensimmäistä kertaa niin, että ovat itse paikalla. Tällä tavalla he oppivat tuntemaan tapasi hoitaa lapsia ja sinä voit samalla esittää heille kysymyksiä. Jos päätät hoitaa lapsia sinun luonasi, varmista, että vanhemmat ovat vierailleet kotonasi ainakin kerran ennen lasten tuomista.

Jos tapaamisenne oli onnistunut ja haluat hoitaa perheen lapsia, niin suosittelemme kirjoittaamaan ylös kaikki tärkeät tiedot ennen kuin jäät lasten kanssa. Voit käyttää meidän sisäänotto kaavaketta ohjeistuksena.

Babysits tarjoaa yksityisen viestipalvelun helpottaakseen käyttäjienvälistä yhteydenpitoa. On tärkeää, että kommunikoit muiden käyttäjien kanssa Babysitsin kautta siihen asti, kunnes tunnet olosi tarpeeksi mukavaksi siirtyä käyttäämään muita viestipalveluja. Pidäthän mielessä, että emme voi auttaa sinua niiden valitusten kanssa, jotka liittyvät muilla alustoilla käytyjen keskustelujen sisältöön, sillä me emme pysty kirjaamaan niitä ylös. Käytät muita viestipalveluja omalla riskillä!