Miksi lastenhoito on paras osa-aikatyö

Miksi lastenhoito on paras osa-aikatyö

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Lastenhoito on kenties hauskin työ mitä on! Pääset leikkimään lasten kanssa ja rentoutumaan sen jälkeen kun lapset menevät nukkumaan. Erityisesti Babysitsillä lastenhoitotöistä tulee vieläkin mukavampaa kun pääset itse kontrolloimaan tuntejasi ja kenelle työskentelet. Etsitkö sivutöitä? Haetko työtä, joka sopii nykyisen elämäntyylisi ympärille? Haluatko työn, jolla on merkitystä? Jos vastasit kyllä, niin lastenhoitotyö on sopiva työ sinulle. Kurkkaa 5 syytä miksi lastenhoitotyö on paras työ maailmaassa!

1. Hyvä palkka

Lastenhoitaminen on mahtava tapa tienata käteistä! Vanhemmat ovat valmiita maksamaan varmistaakseen, että heidän lapsistaan pidetään hyvää huolta!

Extra Vinkki: Mitä useampia lastenhoitoon liittyviä koulutuksia sinulla on sitä korkeampaa palkkaa voit pyytää.

2. Joustavat tunnit

Ei ole olemassa montaa työpaikka, jossa voit itse valita tuntisi. Babysitsillä voit itse aikatauluttaa lastenhoitotyösi muiden menojesi ympärille eikä toisinpäin. Se, että voit itse suunnitella oman aikataulusi on valtava etu! Kun käytät Babysitsiä, sinä olet aikataulujesi pomo ja pääset itse valitsemaan vain ne työtunnit jotka sopivat sinulle.

3. Merkityksellinen työ

Pienten lasten kanssa ajan viettäminen tulee välttämättä vaikuttamaan heihin. Pääset jakamaan kiinnostuksesi, harrastuksesi ja kokemuksesi lasten kanssa, ja täten tukemaan heidän kasvatustaan ja kehitystään. Lapset hyötyvät valtavasti taidoistasi ja ohjauksestasi, kun autat heitä läksyjen kanssa, opetat heitä ajamaan pyörää tai puhumaan uusia kieliä. Kaikki pienet asiat, joita teette yhdessä vaikuttavat lapsiin rakentaen muistoja ja yhteyden teidän välillenne.

4. Opi tarpeellisia taitoja

Lastenhoitajana sinulle annetaan paljon vastuuta. Tällainen vastuun ottaminen on hyvää henkilökohtaiselle kasvamisellesi. Taidot, joita opit ja kehität kun hoidat lapsia hyödyttävät sinua valtavasti niin omassa henkilökohtaisessa elämässäsi kuin tulevaisuuden urassasi. Lasten hoitaminen auttaa sinua kehittymään ajanhallinnassa, tehostaa luovuuttasi, kasvattaa kärsivällisyyttäsi ja rakentaa itsevarmuutta. Nämä kaikki piirteet ovat tärkeitä tulevaisuuden menestyksellesi.

5. Vieraile lapsuudessasi uudelleen

Tykkäätkö Legoilla leikkimestä, leikkipuistossa käymisestä tai lempi lastenohjelmiesi katsomisesta? Kun hoidat lapsia tämä on sosiaalisesti hyväksyttyä toimintaa. Ja kaiken lisäksi sinulle maksetaan tästä! Pääset tekemään niitä kaikkia asioita mitä lapsena teit, joten nauti!