Babysitsin ohjeistukset koronan aikana

Babysitsin ohjeistukset koronan aikana

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Jaa:

24. Huhtikuuta 2020 - Nykyinen poikkeustila koronaviruksen takia on jättänyt monet vanhemmat tuskailemaan lastenhoidon kanssa. Ei ainoastaan vanhemmat jotka työskentelevät kriittisillä aloilla, mutta myös vanhemmat jotka työskentelevät kotoa, sekä yksinhuoltajat, voivat tarvita lapsenvahtia. Siksi olemme täällä! Haluamme antaa yhteisöllemme parhaan mahdollisen tuen.

Ottaen huomioon hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeet ja suositukset, yritämme antaa yhteisöllemme parhaat mahdollisimmat neuvot. Tällä hetkellä fyysisesti tapahtuva yksityinen lastenhoito on sallittua. Yksityisen lastenhoitajan palkkaaminen kotiin on turvallisempi vaihoehto kuin isossa ryhmässä oleminen. On kuitenkin ohjeistuksia joita tulisi noudattaa. Pyydämme yhteisöämme noudattamaan ohjeita ja käytäntöämme koskien turvallista lastenhoitoa sosiaalisen etäisyyden aikana. Jos sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vanhemmille ja lastenhoitajille jotka haluavat välttää fyysistä lastenhoitoa tai lastenhoitotyötä koronaviruksen takia, olemme kehittäneet kaksi uutta toimintoa, lastenhoitoapua etänä sekä apua koulutehtävien kanssa verkossa.

turvallinen-lastenhoito

Haluatko lukea lisää lastenhoidosta turvallisesti sosiaalisen etäisyyden aikana, tai muista ajankohtaisista asioista lastenhoitoon ja koronakriisiin liittyen? Lue lisää näistä kirjoittamistamme artikkeleista:

Lastenhoito turvallisesti sosiaalisen etäisyyden aikana

Lastenhoitoapua etänä

Apua koulutehtävien kanssa verkossa

Vinkkejä ja tekemistä kotona ollessa