Terveelliset donitsit omenasta

Terveelliset donitsit omenasta

Kirjoittanut: Babysits
2 min lukuaika

Ovatko lapsesi herkkusuita? Vanhempina meidän on varmistettava että lapsemme saavat tarvittavat ravintoaineet. Mikset yllättäisi heidät näillä terveellisillä omenadonitseilla jotka houkuttelevan ulkonäön lisäksi myös maistuvat herkullisilta?

Hedelmät ovat luonnon omia karkkeja. Jos opetamme lapsia rakastamaan hedelmiä ja syömään niitä säännöllisesti jo pienestä pitäen, he tulevat jatkamaan sitä tapaa myös aikuisena. Terveellisillä tottumuksilla jotka ovat opetettu jo nuoresta iästä lähtien voi olla positiivinen ja kokonaisvaltainen vaikutus terveyteen ja elämäntapoihin.

Kokeile näitä helppoja omena "donitseja" näyttääksesi lapsille että hedelmä on herkullinen vaihtoehto epäterveellisille välipaloille. Meidän resepteillä lapset tulevat rakastumaan terveellisiin välipaloihin niin paljon että he pyytävät niitä itse!

Ohje

Näihin terveellisiin omenaherkkuihin tarvitset:

Omenoita (1 omenasta tulee noin 4-6 donitsia, riippuen viipaloiden paksuudesta).

Päällisiä oman mieltymyksesi mukaan (me käytimme tuorejuustoa, maapähkinävoita, hunajaa, chian siemeniä, mantelilastuja, kookoslastuja sekä murskattuja mansikoita)

omenadonitsit tarvikkeet

Tarvitset myös: leikkuulaudan, terävän veitsen, muotin "donitsin" reikiin, ja pieni veitsi päällisiä varten.

Tee näin:
Leikkasimme pestyt omenat noin 1cm paksuisiin viipaleisiin. Poistimme omenan sisuksen käyttämällä muottia. Levitimme puolet omenanpaloista tuorejuustolla. Toiseen puoliskoon käytimme maapähkinävoita. Koristelimme donitsit mantelilastuilla, kookoslastuilla, hunajalla, jne.

näin valmistat omenadonitsit

Valmista! Terveellinen välipala on valmis tarjoiltavaksi!


Kokeilitko reseptiämme? Tulossa on lisää terveellisiä lasten reseptejä. Jos teit omat terveelliset omenadonitsit, haluaisimme mielellämme nähdä sinun versiosi. Jaa luomuksesi meidän kanssamme Instagramissa @babysitsfi

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi