Jäähdytetyt jogurttipalat

Jäähdytetyt jogurttipalat

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Kuumat kesäpäivät ovat kohta täällä taas, ja mikä onkaan parempaa kuumana kesäpäivänä kuin jääkylmä jäätelö? Katso reseptimme ja tee täydellinen terveellinen herkku lapsille!

Mikään ei viilennä paremmin kuumana kesäpäivänä kuin jääkylmä jäätelö. Mutta kaupasta ostettu jäätelö on usein täynnä lisättyä sokeria, keinotekoisia maku- ja väriaineita. Jäähdytetty jogurtti eli frozen yoghurt on hyvä vaihtoehto jäätelölle, mutta myös kaupasta ostettu froyo sisältää usein lisättyä sokeria ja keinotekoisia väriaineita.

Mitä jos kerromme sinulle että voit valmistaa jäähdytettyjä jogurttiherkkuja lapsillesi kotona? Se ei ole vaikeaa, ja se on taatusti terveellisempää kuin valmiiksi pakatut vaihtoehdot.

Tarvitset nämä:

  • Jogurttia
  • Hedelmää tai marjoja
  • Muotteja jotka kestävät pakastuksen

Oletko valmis valmistamaan näitä terveellisiä herkkuja?

Valmistus on helppoa, ja se sujuu nopeammin kuin 5 minuutissa.

  1. Aloita laittamalla hieman jogurttia muotteihin.
  2. Lisää hedelmät tai marjat (me käytimme pakastettuja mansikoita ja vadelmia).
  3. Lisää lopuksi hieman lisää jogurttia peittämään marjat.

ainekset terveelliseen välipalaan

Helppoa, eikö vaan?

Sitten sinun täytyy vain laittaa muotit pakastimeen, ja odottaa kunnes ne ovat kivikovia! Tämä kestää yleensä 3-5 tuntia, riipuen pakastimen asetuksista.

Terveelliset herkut ovat nyt valmiita tarjottavaksi.

Lasten terveelliset herkut

Voit aina lisätä joko enemmän hedelmiä tai muita hedelmiä, riipuen omista makumieltymyksistäsi. Me emme käyttäneet makeutusta, koska marjat itsessään tuovat makeutta. Mutta jos haluat makeamman herkun voit lisätä hunajaa tai vaahterasiirappia jogurtin sekaan ja sekoittaa se hyvin ennen muotteihin laittamista.


Teitkö jäähdytettyjä jogurttipaloja reseptillämme? Haluamme mielellään nähdä herkkupalasi! Tägää meidät kuvaasi Instagramissa @babysitsfi.