Babysits esittää...varaukset

Babysits esittää...varaukset

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Haluatko varata ja maksaa lastenhoitajalle verkossa? Nyt voit tehdä sen Babysitsin kautta! Lue lisää helpposta, turvallisesta ja käteisominaisuudesta täältä. Vanhempien ja lastenhoitopalvelujen tarjoajien välisen yhteyden helpottamiseksi Babysits toi markkinoille uuden ominaisuuden "Varaukset". Vanhemmat voivat nyt varata ja maksaa lastenhoitajan tapaamisen lastenhoitajan kanssa nopeasti ja suoraan kauttamme.

Babysits-varausten kautta voit nyt helposti maksaa tai vastaanottaa maksun Babysitsin kautta ilman, että sinun on huolehdittava käteisestä tai siitä, ettet tule saamaan rahaa lastenhoitopalvelustasi.

Babysits-varausten hyödyt

 • Lastenhoitotapaamisten varaamisella alustamme kautta on etuja:
 • Sekä vanhempi että lastenhoitaja pystyvät helposti hallitsemaan tapaamisiaan ja aikataulujaan. Lastenhoitajana tiedät tarkalleen, minä päivinä sinulla on lastenhoitotapaaminen. Vanhempana tiedät tarkalleen, mitkä päivät ovat sovittuja lastenhoitoon ja mihin päiviin sinun on vielä löydettävä lastenhoitaja.
 • Vanhemmat voivat suorittaa turvallisia maksuja luotettavan alustan kautta, ja olla varmoja siitä, että heidän rahansa saapuvat lastenhoitajalle, kun tapaaminen on saatu onnistuneesti päätökseen.
 • Lastenhoitajat saavat taatun maksun luotettavan alustamme kautta. Kun lastenhoitotapaaminen on suoritettu, lastenhoitaja saa rahat 100%: n varmuudella. Ei enää hankalia tilanteita vanhempien ja lastenhoitajien välillä unohtuneiden maksujen takia.
 • Ette tarvitse käteistä, joten tasarahasta tai vaihtorahasta ei tarvitse huolehtia.
 • Lastenhoitotapaamisen varaaminen Babysitsin kautta on tapa estää petoksia lastenhoitoalalla.
 • Hätätilanteessa Babysits-varaukset mahdollistavat helpot viime hetken varaukset ja peruutukset sekä vanhemmille että lastenhoitajille.

Miten se toimii

Varaukset on uusi toiminto, joka tarjoaa vanhemmille ja lastenhoitajille mahdollisuuden suunnitella ja maksaa tapaamisia verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta.

Vanhemmille Varausten käytöstä ei veloiteta lisämaksuja. Perimme kuitenkin 6% varauksen hinnasta lastenhoitajilta maksujärjestelmän kustannusten kattamiseksi. Joten tämä on jotain, mitä lastenhoitajat saattavat haluta ottaa huomioon, kun he asettavat lastenhoitohintansa.

Jos lastenhoitotapaamisen hinta on 14 €, Babysits pitää 6%: n maksun hinnasta. Tällöin lapsenvahti saa 13,16 €.

Arvostamme toistuvia varauksia, ja sen takia tekemällä useita varauksia Babysitsin kautta ansaitset Merkin. Varausten tekeminen Babysitsin kautta on myös yksi edellytys Supersitteri-statuksen ansaitsemiselle!

Miten tehdä varaus

 1. Löydä täydellinen lastenhoitaja huolehtimaan lapsestasi.
 2. Kun olet ottanut yhteyttä lastenhoitajaan ja varmistanut tutustumistapaamisessa, että hän on sopiva perheellesi , napsauta "Pyydä varaus" -painiketta, joka on saatavilla lastenhoitajan profiilissa. Voit myös pyytää varausta postilaatikostasi, jossa varausvaihtoehdot näkyvät keskustelun puolella halutun lastenhoitajan kanssa.
 3. Määritä lastenhoitajan tapaamisen päivämäärä ja kellonaika ja kirjoita lastenhoitajalle viesti, jossa on lisätietoja, jotta he voivat päättää, sopivatko tapaaminen ja perheesi heille.
 4. Kun lastenhoitaja hyväksyy varauksen, maksa varaus.
 5. Ja siinä se on. Lastenhoitotapaaminen on vahvistettu ja ajoitettu.
 6. Kun tapaaminen on saatu päätökseen, lastenhoitaja saa rahat 5–10 päivän sisällä. He saavat sähköpostin maksun arvioidusta saapumispäivästä.

Mistä löydät varauksesi

Kun olet kirjautunut sisään tiliisi, löydät kaikki ajoitetut varauksesi sivun oikeasta yläkulmasta. Saapuneet-kansion vieressä näkyy Varaukset-välilehti.

Miten peruuttaa varauksesi

Varaukset-sivulla näet kaikki nykyiset, menneet ja tulevat varauksesi. Avaa peruutettava varaus ja napsauta "Peruuta varaus" -painiketta. Kun napsautat sitä, tapaamisesi peruutetaan onnistuneesti.

Heti kun toinen osapuoli peruuttaa varauksen, toinen osapuoli saa sähköpostivahvistuksen ja push-ilmoituksen peruutuksesta, joten kaikille ilmoitetaan aina varauksen nykytilasta.