Tutustu kuukauden lastenhoitajaan: Clizia

Tutustu kuukauden lastenhoitajaan: Clizia

Kirjoittanut: Babysits
2 min lukuaika

Tutustu kokeneisiin lastenhoitajiin Babysitsissä, ja opi tuntemaan Clizia, joka on tämän kuukauden lastenhoitajamme.

Tutustu kuukauden lastenhoitajaan, Cliziaan! Hän on kokenut ja intohimoinen lastenhoitaja Venetsiasta, Italiasta, ja hän on saanut paljon positiivista palautetta vanhemmilta Babysitsissä.

Haastattelimme Cliziaa oppiaksemme lisää hänestä ja hänen lastenhoitokokemuksistaan!
kuukauden lastenhoitaja Clizia

“Nautin todellakin olla lasten ympäröimänä, ja toivon että minulla jonain päivänä on myös omia.”

Hei Clizia, milloin aloitit lasten hoitamisen?

Suunnilleen kaksi vuotta sitten, jolloin aloitin Venetsialaisen perheen kahden lasten hoitamisen.

Kuinka usein hoidat lapsia tällä hetkellä?

Työskentelen lastenhoitajana melkein joka päivä! Tällä hetkellä työskentelen pääasiassa yhdessä perheessä, mutta joskus työskentelen myös viikonloppuisin toisissa perheissä lähialueella.

Kerro meille millaiset hoitamasi lapset ovat?

Lapset joita hoidan säännöllisesti ovat 8- ja 10-vuotiaita. Pidän siitä, että heillä on niin paljon energiaa, ja he ovat aina valmiita uuteen leikkiin tai seikkailun. Heidän kanssaan ei koskaan ole tylsää!

Mikä on parasta lastenhoidossa?

Lastenhoitajana pidän eniten siitä että voin opettaa lapsille positiivisia asioita, ja jättää positiivisia ja iloisia muistoja lasten sydämiin ja ajatuksiin.

Kuukauden lastenhoitajaClizia

Mikä on paras kokemuksesi lastenhoitajana?

Minulla on vain hyviä kokemuksia lasten kanssa.Puhun useampaa kieltä, ja minulla on ollut mahdollisuus työskennellä ulkomaalaisten lasten kanssa. Se on aina ollut haaste, mutta kaikista mahdollisimman positiivisella tavalla. Kerran minulla oli todella erityinen tilanne: olin lastenhoitajana 2-vuotiaalle tytölle, mutta hän puhui vain venäjää ja arabiaa. Valitettavasti en puhu kumpaakaan niistä kielistä, mutta pystyimme silti kommunikoimaan muilla tavoin, ja ymmärsimme toisiamme täysin kielimuurista huolimatta! Se oli todella mukava kokemus.

Kahtena viime vuonna olen hoitanut muutamaa Venetsialaista lasta melkein joka päivä. Me koimme liikkumisrajoitukset ja täyssulun yhdessä, ja keksimme sinä aikana tuhansia uusia leikkejä saadaksemme ajan kulumaan. Sain seurata heidän kasvamistaan, ja nyt heillä on aina paikka sydämessäni. Joskus näen unia heistä ja heidän perheestään, ja se tekee minut onnelliseksi. Nautin todellakin olla lasten ympäröimänä, ja toivon että jonain päivänä minulla on myös omia.

### “Olen kiitoollinen Babysitsille että olen saanut mahdollisuuden työskennellä lastenhoitajana, sillä se on kasvattanut minut vastuulliseksi ja olen viisastunut ja oppinut niin paljon lapsista . Ja tietenkin olen myös tienanut rahaa samalla!”

Oliko tämä haastattelu kuukauden lastenhoitajan Clizian kanssa mielenkiintoinen? Lue siinä tapauksessa myös Josephinen haastattelu!

Haluatko sinä löytää superhyvän lastenhoitajan perheellesi? Katso täältä kaikki alueesi lastenhoitajat!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi