Tutustu kuukauden lastenhoitajaan: Eline

Tutustu kuukauden lastenhoitajaan: Eline

Kirjoittanut: Babysits
3 min lukuaika

Joka kuukausi esittelemme uuden kuukauden lastenhoitajan! Kuukauden lastenhoitaja on lastenhoitaja joka työskentelee Babysitsin kautta, ja on saanut paljon positiivista palautetta perheiltä alustallamme. Tapaa kokeneita lastenhoitajia Babysitsissä ja tutustu Elineen, tämän kuukauden lastenhoitajaan.

Tässä kuussa haastattelimme Belgialaista Elineä Geraardsbergenistä jotta oppisimme hieman lisää hänestä ja hänen lastenhoitotaustasta.

kuukauden lastenhoitaja

Milloin aloitit lastenhoitajana?

Jo nuoresta pitäen tiesin että nautin viettää aikaa nuorempien lasten kanssa, ja rakastin hoitaa nuorempia veljiäni. Minulla on myös ollut mahdollisuus hoitaa perheeni ja ystävieni nuorempia lapsia ja leikkiä heidän kanssaan.
Muutaman vuoden kuluttua päätin liittyä Babysitsiin, jotta voisin työskennellä lastenhoitajana säännöllisemmin ja useammin useammalle perheelle. Tämä on päätös jota en todellakaan koskaan ole katunut.

Kuinka usein hoidat lapsia?

Kuinka usein hoidan lapsia vaihtelee melko lailla. Se on myös yksi asia josta todella pidän tässä työssä. Minulla on mahdollisuus itse päättää kuinka usein hoidan lapsia, mikä on todella hyödyllistä kun yritän tasapainoilla työn ja opiskelun kanssa. Useimmiten työskentelen lastenhoitajana vähintään kerran viikossa, joskus jopa useammin.

lastenhoitaja

Minkä ikäisiä hoitamasi lapset ovat ja mitä pidät siitä iästä?

Hoidan kaiken ikäisiä lapsia, 2-12 vuoden välillä. En usko että pystyn valitsemaan yhden iän josta pitäisin eniten. Nuoremman lapset tarvitsevat enemmän huomiota, mutta nautin siitä koska he ovat niin söpöjä ja ihania! Vanhempien lasten hoitaminen on myös todella mukavaa. Heillä on usein paljon harrastuksia joista he puhuvat kanssani, ja meillä voi olla todella mielenkiintoisia keskusteluja.

Mikä on parasta lasten hoitamisessa?

Joustavuus lasten hoidossa on tietenkin iso etu.. Mutta, sen lisäksi, tunnen suurta iloa siitä että voin tehdä lapset onnellisiksi. Nautin todellakin siitä että saan tutustua lapsiin, ja oppia heidän harrastuksistaan ja kiinnostuksenkohteistaan, jotta voin varmistaa että heillä on todella hauskaa lastenhoidon aikana. Se on ihana tunne oivaltaa että läsnäolollaan voi tehdä niin positiivisen vaikutuksen lapsen elämään.

Mikä on paras kokemuksesi lastenhoitajana?

Paras kokemukseni lastenhoitajana on satunnaisesti saada kuulla että lapset ovat ikävöineet minua. Minusta on niin ihanaa että ajattelevat minua myös lastenhoitotuntien ulkopuolella, ja se aina motivoi minua uudestaan lastenhoitoon. Arvostan myös kaikkia hetkiä lasten kanssa, kuten esimerkiksi, kun he ensimmäisen kerran piirtävän minulle jotain, tai tanssivat ympärilläni lempimusiikkinsa tahtiin.

kuukauden lastenhoitaja

Oliko tämä haastattelu Elinen kanssa mielestäsi kiinnostava? Katso myös haastattelu kuukauden lastenhoitajan Clizian kanssa ja muut artikkelimme!

Saiko tämä sinut vakuuttuneeksi löytämään lastenhoitajan tai lastenhoitajan töitä alueellasi? Katso lastenhoitajat alueellasi ja lastenhoitajan työt alueellasi!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi