Varaa lastenhoitaja Babysitsin kautta

Varaa lastenhoitaja Babysitsin kautta

Kirjoittanut: Babysits
4 min lukuaika

Haluatko varata ja maksaa lastenhoitajalle verkossa? Nyt voit tehdä sen Babysitsin kautta! Lue lisää helposta ja turvallisesta ominaisuudesta, johon et tarvitse käteistä.

Vanhempien ja lastenhoitopalvelujen tarjoajien välisen yhteyden helpottamiseksi Babysits toi markkinoille uuden ominaisuuden "Varaukset". Vanhemmat voivat nyt varata ja maksaa lastenhoitotapaamisen nopeasti suoraan kauttamme.

Babysits-varausten kautta voit nyt helposti maksaa tai vastaanottaa maksun Babysitsin kautta ilman, että sinun on huolehdittava käteisestä, tai siitä ettet tule saamaan rahaa lastenhoitotyöstäsi.

Babysits-varausten hyödyt

Lastenhoitotapaamisten varaamisella alustamme kautta on etuja:

  • Sekä vanhempi että lastenhoitaja pystyvät helposti hallitsemaan tapaamisiaan ja aikataulujaan. Lastenhoitajana tiedät tarkalleen, minä päivinä sinulla on lastenhoitotapaaminen. Vanhempana tiedät tarkalleen, mitkä päivät ovat sovittuja lastenhoitoon ja mihin päiviin sinun on vielä löydettävä lastenhoitaja.
  • Vanhemmat voivat suorittaa turvallisia maksuja luotettavan alustan kautta, ja olla varmoja siitä, että heidän rahansa saapuvat lastenhoitajalle, kun tapaaminen on saatu onnistuneesti päätökseen.
  • Lastenhoitajat saavat taatun maksun luotettavan alustamme kautta. Kun lastenhoitotapaaminen on suoritettu, lastenhoitaja saa rahat 100%: n varmuudella. Ei enää hankalia tilanteita vanhempien ja lastenhoitajien välillä unohtuneiden maksujen takia.
  • Ette tarvitse käteistä, joten tasarahasta tai vaihtorahasta ei tarvitse huolehtia.
  • Lastenhoitotapaamisen varaaminen Babysitsin kautta on tapa estää petoksia lastenhoitoalalla.
  • Hätätilanteessa Babysits-varaukset mahdollistavat helpot viime hetken varaukset ja peruutukset sekä vanhemmille että lastenhoitajille.

Näin se toimii

Varaukset on palvelu joka sallii vanhempien ja lastenhoitajien aikatauluttaa ja maksaa varauksistaan verkkosivumme tai sovelluksemme kautta.

Varauksen tekeminen

Kun keskustelet lastenhoitajan kanssa, näet keskustelussa kaksi painiketta tapaamisen varaamiseksi. Etkö ole vielä tavannut lastenhoitajaa ja haluatko nähdä, sopivatko perheesi ja lastenhoitaja yhteen? Sovi siinä tapauksessa esittelytapaaminen. Onko teillä jo ollut tutustumistapaaminen ja haluatko varata lastenhoitajan? Napsauta siinä tapauksessa suunnittele varaus.

Suunnittele varaus

Varaa lastenhoitotapaaminen

Varauksen pyytämisen ja hoitajan palkkaamisen välillä on muutama vaihe. Kun lähetät varauspyynnön lastenhoitajalle, lastenhoitaja saa ilmoituksen. Kun hoitaja on hyväksynyt varauspyynnön, vanhempi voi maksaa varauksen. Lastenhoitotapaamisen alkamisen ja päättymisen jälkeen hoitaja saa ansaitsemansa rahat muutaman arkipäivän kuluessa.

Varaaa lastenhoitaja

Peruuta varaus

Haluatko peruuttaa varauksen? Tämä voidaan tehdä jopa 60 minuutin kuluttua lastenhoitotapaamisen alkamisesta. Napsauta Peruuta ja ilmoita peruutuksen syy. Kun olet peruuttanut varauksen, saat automaattisesti hyvityksen ja saat maksamasi rahat takaisin muutaman päivän sisällä.

Kun varaus peruuntuu lastenhoitajan poissaolon vuoksi, pyydämme huoltajaa jättämään arvostelun lastenhoitajan profiiliin. Etkö jättänyt arvostelua? Sitten lastenhoitaja saa automaattisesti negatiivisen arvion.

Varauksen peruutus

Jätä arvostelu

Peruutitko varauksen vai menikö varaus hyvin? Älä unohda jättää arvostelua lastenhoitajan profiiliin. Näin muut perheet Babysitsitsissä näkevät, onko tämä lastenhoitaja luotettava ja hyvä työssään.

Jos et jätä arvostelua, lastenhoitaja saa automaattisen arvion Babysitsilta neljän päivän kuluttua.


Automaattiset arvostelut

Babysits voi automaattisesti jättää positiivisia tai negatiivisia arvosteluja, 1- tai 5-tähden arviointina. Näin lisäämme yhteisömme luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä. Vain Babysitsin varausten kautta varatut lastenhoitajat voivat vastaanottaa automaattisia arvosteluja.

Automaattinen positiivinen palaute:

Annamme positiivisen palautteen lastenhoitajasta kun varaus on päättynyt ja vanhempi ei ole kirjoittanut arvostelua 4 päivän sisällä. Jos vanhempi on eri mieltä automaattisen arvostelun kanssa, tai haluaa lisätä tietoja, vanhempi voi muokata automaattista arvostelua.

Automaattinen negatiivinen palaute:

Varaukset-sivuston kautta vanhempi voi ilmoittaa mikäli lastenhoitaja ei ilmestynyt lastenhoitotapaamiseen. Jos vanhempi ei ole vahvistanut lastenhoitajan arviointia 4 päivän sisällä tästä ilmoituksesta, lastenhoitaja vastaanottaa automaattisesti negatiivisen arvioinnin Babysitsiltä. Jos vanhempi on eri mieltä automaattisen arvostelun kanssa, tai haluaa lisätä tietoja, vanhempi voi muokata automaattista arvostelua.

Saitko automaattisen negatiivisen arvostelun?

Emme voi poistaa tai muokata automaattisesti kerättyjä arvosteluja. Ota yhteyttä vanhempaan ja pyydä häntä muokkaamaan ja selittämään arvostelun.

Voit myös vastata arvosteluihin (sekä automaattisiin että manuaalisiin) jakaaksesi sinun näkemyksesi tapahtumasta.


Käyttäjäturvallisuus

Käytämme turvallista maksujärjestelmää, joka ei koskaan jaa luottokortti- tai pankkitilitietojasi muiden käyttäjien kanssa. Babysitsin kautta maksaminen on kätevää, sujuu ilman käteistä ja pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa. Tämän ja muiden käyttäjien suojatoimenpiteiden toteuttamiseksi pyydämme vanhemmilta 5 % lisävahvistusmaksusta, kun maksut suoritetaan Babysits-varausten kautta.


Maksun vastaanottaminen

Lastenhoitajat voivat luoda käyttäjätilin, etsiä lastenhoitotöitä, ja ottaa yhteyttä vanhempiin täysin ilmaiseksi. Jos haluat lisäturvaa, suosittelemme että suunnittelet varauksesi ja vastaanotat maksut Babysitsin kautta. Pidämme tärkeänä että lastenhoitajat saavat 100% ansaitsemastansa rahasta. Tämän takia varausten käytöstä ei peritä maksua lastenhoitajan palkasta.

Jos lastenhoitotapaaminen on suoritettu onnistuneesti loppuun, lastenhoitaja tulee samaan rahat 5-10 päivän sisällä. Lastenhoitaja tulee saamaan sähköpostiviestin arvioidulla maksupäivällä.

Mistä varaukset löytyy

Kun kirjaudut sisään käyttäjätiliisi, löydät kaikki aikataulutetut varauksesi sivun oikeassa ylälaidassa. Viestilaatikkosi vieressä näet painikkeen "Varaukset".

Arvostamme toistuvia varauksia, ja tämän takia useampi varaus Babysitsin kautta ansaitsee sinulle Merkin. Varausten tekeminen Babysitsin kautta on myös yksi edellytyksistä tulla Supersitteriksi!

Liity lastenhoitajayhteisöön!

Rekisteröidy ilmaiseksi