Babysits on hiilineutraali

Babysits on hiilineutraali

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Täällä Babysitsissä olemme sitoutuneita tavoitteeseemme voimistaa lastenhoitoyhteisöjä jotta lapset voivat kasvaa onnellisina ja terveinä. Toiminta globaalin ilmastonmuutoksen torjumiseksi on erottamaton osa tavoitettamme, josta olemme innokkaita ja omistautuneita.

Babysits ryhtyy ilmastotoimiin

Olemme ryhtyneet ilmastotoimiin! Mitä se tarkoittaa? Meistä on tullut hiilineutraaleja!

Babysits on liittynyt Leaders For Climate Action (LFCA) -järjestöön, joka kokoaa yhteen yritykset jotka ovat sitoutuneet ottamaan kantaa ilmastonmuutosta vastaan ja auttamaan heitä tunnistamaan miten he voivat vähentää ilmastovaikutuksiaan.

LFCA

LFCA:n avulla olemme pystyneet:

  • Määrittämään hiilidioksidipäästömme. Olemme laskeneet liiketoimintamme kaikki vaikutukset, kuten esimerkiksi toimiston energiankäytön, tuotetut/kierrätetyt jätteet sekä työntekijöiden työmatkat.

  • Tasaamaan hiilijalanjälkemme ja tulemaan hiilineutraaleiksi. Ottaen huomioon Babysitsin hiilidioksidipäästöt kokonaisuudessaan, olemme investoineet VCS Gold Standard -projektiin kompensoidaksemme suoraan yrityksemme tuottamat päästöt.

  • Tunnistamaan ja muuttamaan käytäntöjämme tulevien päästöjen vähentämiseksi. Olemme omistautuneita ja olemme muuttaneet käytäntöjämme vähentääksemme hiilijalanjälkeämme tulevina vuosina.


Osallistuminen tulevaisuudessa

Edellä mainittujen vaiheiden lisäksi olemme aktiivisia myös seuraavilla tavoilla:

  • Koulutamme

Luomme sisältöä kouluttaaksemme yhteisömme vanhempia, lastenhoitopalvelujen tarjoajia ja lapsia ilmastonmuutoksesta ja siitä, mitä he voivat tehdä sen hyväksi. Voimme kouluttaa selittämällä ilmastonmuutoksesta lapsille, jakamalla askarteluvinkkejä kierrätysmateriaalista, luoda jännittäviä tieteellisiä kokeita kasveista, ja monella muulla tapaa.

Katso muutama esimerkki tästä!

Torju ilmastonmuutosta yhdessä lasten kanssa

Miten puhua ilmastonmuutoksesta lapselle

Askarteluvinkit kierrätetyistä esineistä

  • Levitämme tietoutta

Olemme aktiivisia ja käytämme alustaamme jakamaan tietoa ja resursseja yhteisöllemme. Olemme myös aktiivisesti mukana Fridays For Future:ssa ja ilmastomarsseissa.

Fridays for future Babysits

  • Teemme yhteistyötä

Yritämme parhaamme mukaan tehdä yhteistyötä muiden organisaatioiden kanssa, saadaksemme lisää osapuolia mukaan ilmastotoimiin, sekä jakamaan tietoa, resursseja ja tietoisuutta vielä laajemmin.


Saat lisätietoja panoksestamme ja lupauksestamme ilmastotoimiin LFCA:n kanssa tutustumalla ympäristösivuumme täällä.