Miten kirjoittaa hyvä arviointi lastenhoitajalle?

Miten kirjoittaa hyvä arviointi lastenhoitajalle?

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Varsinkin kun on kyse lapsista huolehtivista ihmisistä, on tärkeää tietää, sopiiko tämä henkilö lastenhoitotyöhön vai ei. Siksi haluamme esitellä kuinka kirjoittaa sopiva lastenhoitajan tai vanhemman arvostelu ja miksi se on niin tärkeää.

Kuinka usein jaat positiivisia tai negatiivisia kokemuksiasi muiden ihmisten kanssa "tosielämässä"? Olipa se sitten supermarketin epäystävällinen myyjä tai erittäin kohtelias nainen, joka auttoi sinua nousemaan bussiin rattaiden kanssa. Sellaisia asioita tapahtuu sinulle joka päivä, ja jaat ne usein ympäristöllesi. Joten miksi käyttäytyminen olisi erilaista? Varsinkin kun kyse on lastenhoidosta, luottamus ja kokemus ovat uskomattoman tärkeitä. Siksi annamme sinulle lisää vinkkejä siitä, miten jättää hyvä arvostelu lapsenvahdille tai vanhemmalle!

Miksi arvostelut ovat tärkeitä?

Babysits-alusta ei ole lastenhoitotoimisto, vaan vanhempien ja lastenhoitajien yhteisö.Täälllä he voivat itsenäisesti olla yhteydessä toisiinsa ja tehdä omat päätöksensä. Ensimmäinen vaikutelma on erittäin tärkeä. Tämä määrittää sen, haluavatko lapsenvahti ja vanhempi olla yhteydessä toisiinsa. Tämä on myös syy siihen, että arvostelu on erittäin tärkeä. Jos lastenhoitajalla on yksi tai useampi positiivinen arvostelu, sillä on positiivisia vaikutuksia vanhemman käsitykseen. Silloin he tietävät, että lastenhoitaja on jo saanut kokemusta ja että muut vanhemmat ovat kokeneet lastenhoitajan positiiviseksi. Mutta tämä koskee myös palautetta vanhemmista. Silloin lastenhoitaja tietää, että muut lastenhoitajat ovat kokeneet työskentelyn tässä perheessä lastenhoitajana myönteisenä.

Toinen syy, miksi arvostelut ovat sinulle tärkeitä, on merkkijärjestelmämme. Jos saat arvostelun toiselta käyttäjältä, arvostelumerkki avautuu ja ansaitsee sinulle 80 pistettä. Ja mitä enemmän pisteitä keräät, sitä enemmän profiilisi näkyy muille käyttäjille ja sitä enemmän viestejä saat.

Viimeinen syy arvostelujen tärkeydelle on Babysitsin jäsenten suuri määrä. Koska Babysitsilla on maailmanlaajuisesti yli 1,2 miljoonaa käyttäjää, on mahdotonta seurata kaikkia profiileja. Siksi arvostelusi ovat erittäin arvostettuja. Se auttaa meitä antamaan rehellisiä neuvoja sekä ylläpitämään ja parantamaan lastenhoidon laatua.

Vinkkejä hyvään ja hyödylliseen arvosteluun

Jos haluat kirjoittaa arvostelun lastenhoitajalle tai vanhemmalle, aseta itsesi heidän asemaansa. Mitä haluaisit lukea muiden vanhempien tai lastenhoitajien arvosteluista? Vanhempana voit sisällyttää esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Kuinka monesta lapsesta lastenhoitaja piti huolta
  • Mikä sai lastenhoitajan erottumaan muista
  • Lastenhoitotapaamisen aikana suoritetut tehtävät
  • On myös erittäin tärkeää antaa yleinen lausunto tyytyväisyydestäsi lastenhoitajaan.

Lastenhoitaja voi sisällyttää seuraavat asiat arvosteluunsa:

  • Kuinka monesta lapsesta lastenhoitaja piti huolta
  • Kuinka kommunikointi vanhempien kanssa sujui
  • Onko sovittuja aikatauluja noudatettu

Lastenhoitajan arviointi

Tässä on arviointi, joka mielestämme sisältää kaikki tärkeät tiedot, vaikka se on silti lyhyt ja asianmukainen. Kukapa ei haluaisi palkata Jennaa lastenhoitajaksi?

Jätä arvostelu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, haluamme kertoa tarkalleen miten ja mihin voit jättää arvostelun toiselle käyttäjälle. Toisin kuin suositukset, voit jättää arvostelun vain jos olet ottanut yhteyttä käyttäjään Babysits-viestijärjestelmän kautta. Jos näin on ja olet jo ottanut yhteyttä käyttäjään aiemmin, voit napsauttaa painiketta nähdäksesi arvostelut postilaatikkosi kautta. Jos napsautat tätä, sinut ohjataan arviointilusivulle. Voit myös kirjoittaa nimettömän arvostelun.

Jos lähetät arvostelun ensimmäisenä, ilmoitamme siitä toiselle käyttäjälle. Ensimmäiset 14 päivää toinen käyttäjä ei näe arvosteluasi ennen kuin tämä käyttäjä on kirjoittanut arvostelun itse (joten älä pelkää olla rehellinen!).