Chiavanukas ohje

Chiavanukas ohje

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Jaa:

Joskus on vaikeaa löytää oikea tasapaino lasten terveellisessä ruokavaliossa. Syömme silmillämme, ja tämä pätee erityisesti lasten kanssa. Kukaan ei ole koskaan kuullut “ tuo parsakaali näyttää herkulliselta” lasten suusta. Tämän takia meidän on käytettävä mielikuvitustamme! Chian siemenet ovat täynnä antioksidantteja, rautaa, kuituja ja kalsiumia. Ne sisältävät myös rutkasti luonnollista proteiinia, joten ne ovat täyttäviä. Mutta miten saamme ne houkuttelevan näköisiksi lapsille?

Vastaus kysymykseen on chiavanukas. Chiavanukkaan taika on sen helppous, muunneltavuus sekä edullisuus. Päätitpä sitten valmistaa sen aamupalaksi, lounaaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi, se säilyy tuoreena jopa viisi päivää. Se on muunneltavissa lapsesi maun mukaan. Lisäbonus on se, että chian siemenet ovat melko edullisia. Voit tehdä kukkaroystävällisiä aterioita jotka kelpaavat koko perheelle.

chiarecipes

Oletko vakuuttunut kokeilemaan?

Tässä on ohje:

  • Sekoita yksi osa maitoa puolikkaaseen osaan siemeniä;
  • Laita jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi;
  • Lisää mieleisesi lisukkeet.

Tässä muutama meidän suosikki:

chia1
* Suklaanmakuista soijamaitoa
* Chian siemeniä
* Banaani
* Muskottipähkinää

chia2
* Matcha-jauhetta
* Mantelimaitoa
* Chian siemeniä
* Cashew-pähkinöitä
* Vadelmia
* Kiiwiä
* Hunajaa

chia3
* Kookosmaitoa
* Chian siemeniä
* Mansikoita
* Mantelivoita
* Kookoshiutaleita
* Pitaijaa

Tämä on todella helppo valmistaa, ja lapset rakastavat vanukkaan makeutta ja jännää koostumusta. Koko perhe voi yhdessä nauttia tästä välipalasta, ilman sokerihumalaa. Joskus voi olla vaikeaa sisällyttää terveellisiä ruokia lasten ruokavalioon, mutta oikeilla terveellisill' resepteill' se on mahdollista.