Tervetuloa Babysits -maskotti!

Tervetuloa Babysits -maskotti!

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Tänään meillä on jännittäviä uutisia! Kuten tiedätte, meidän tiimi työskentelee päivittäin parantaaksemme Babysits -alustaa meidän 1.5 miljoonalle käyttäjälle ympäri maailman. Vastaamme kysymyksiinne, suunnittelemme uusia toimintoja ja luomme laadukasta sisältöä. Kaiken tämän pyörittäminen on melkoinen urakka, joten tämän takia meillä on tästä lähtien hieman apua: Saammeko esitellä teille uuden apulaisemme, Babysits -maskotti!

Mutta, kuka tämä söpö apulainen oikein on?

Pieni ystävämme on aivan kuten sinä - juuri aloittanut alustamme käytön ja tutustumisen kaikkiin mahtaviin Babysits -toimintoihin jotka ovat avuksi kun etsit hoitajaa lapsillesi. Järjestimme kilpailun jossa käyttäjämme saivat ehdottaa nimeä maskotillemme, ja hänestä tuli Barry! Barry on vielä hieman ujo ja epävarma, ja sen takia hänellä on iso pörröinen suoja joka suojelee ja tukee häntä - aivan kuten mekin pyrimme tukemaan teitä joka päivä.

maskotti

Miten hän voi olla avuksi?

Kuten mainitsimme aikaisemmin, Barry on täällä seuranasi koko Babysits -matkan ajan. Voit odottaa että hän ilmestyy esiin kun selailet sivuja, ja kertoo kun jotain on tapahtumassa. Hän tietää kuinka pelottavalta ja sekavalta voi tuntua etsiessä lastenhoitajaa netin kautta, ja tämän takia hän on täällä oppiakseen ja kerätäkseen kokemusta kanssasi. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, hän antaa sinulle myös rutkasti tietoa ja vinkkejä lapsi-aiheisiin juttuihin Instagramisamme. Ehkä olet jo törmännyt häneen meidän viimeisimmissä Instagram -postauksissa!


Jos törmäät Barryyn verkkosivuillamme tai Instagramissa, ota kuvakaappaus, tägää meidät @BabysitsFI ja lisää Insta storyysi. Haluamme mielellään nähdä miten tutustutte toisiinne!