Elokuvateatteri kotona

Elokuvateatteri kotona

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Koronaviruksen takia elokuvateatterit ovat suljettuna, ainakin toistaiseksi. Mutta tarkoittaako tämä että meidän on jätettävä väliin elokuva-ilta perheen kanssa? Me Babysitsissä olemme sitä mieltä että ei tarvitse, ja sen takia olemme päättäneet auttaa sinua järjestämään huikean elokuvaelämyksen omassa kodissasi!

Erityinen teema

Aloita valitsemalla teema josta jokainen nauttii: komedia, seikkailu, draama, todennäköisesti joku näistä on kaikkien mieleen. Kun teema on päätetty, jokainen valitsee elokuvan josta äänestätte suosikin. Jos valinnanvaikeus iskee, muista että voitte järjestää toisen elokuvaillan taas pian.

Järjestä elokuvasali

Jotta olohuoneesta tulisi mahdollisimman aidontuntuinen elokuvasali, muutama asia on muutettava. Voitte istua lattialla tyynyillä ja peitoilla saadaksenne kotoisan ilmapiirin, tai käyttäkää erilaisia tuoleja ja nojatuoleja. Jos teiltä löytyy koristevalonauha, ottakaa se esiin!

Erityisefekti: jos teillä on videoprojektori, käytä lakanaa tai valkoista seinää elokuvan heijastamiseksi, ja saatte aidon elokuvatunnelman.

Mitä syödään?

Mitä olisi leffa-ilta ilman popcornia? Tämä herkku on ehdottomasti leffaeväiden ykkönen jota on pakko saada jokaisessa elokuvan ensi-illassa. Voit ostaa valmiita kaupasta, mutta popkornit voi myös tehdä itse, se ei ole vaikeeta.

recipe pop corn

Popkornit 4 hengelle :

  • 50g maissinjyviä
  • 2 ruokalusikallista öljyä
  • Hyppysellinen suolaa tai ruokosokeria mieltymyksienne mukaan.
  1. Lämmitä öljy kattilassa, ja lisää maissinjyvät kun se on kuuma.
  2. Kun maissit alkavat poksumaan, laita kansi päälle ja anna kypsentyä 3 minuutin ajan samalla sekoittaen.
  3. Poista kansi, lisää suola tai sokeri, sekoita hyvin, ja tarjoa välittömästi.

Popkornien sijaan voit myös tarjota muita terveellisiä herkkuja kuten omenadonitseja tai hedelmävartaita.

Tehtävä jokaiselle

Tällä kertaa ette ole ainoastaan elokuvan yleisö, vaan olette myös elokuvateatterin henkilökuntaa!

elokuvalippu

Jakakaa tehtävät:

Elokuva-vastaava Herkkujen valmistaja ja tarjoilija Elokuvalippujen valmistaja ja myyjä

Kaikilla on tärkeä rooli!

Elokuvan aika

Noniin, kaikki on valmiina, ja katsojat ovat istuneet paikoilleen. Nyt on aika nauttia tästä perheen yhteisestä hetkestä, jonka olette yhdessä valmistelleet. Kuvitelkaa että te olette ensi-illassa jossa te olette ainoat kutsutut kunniavieraat.


Tässä hyvä tapa viettää aikaa kotona, nyt kun monet normaalista suosikkiaktiviteeteistä on kielletty. Jos tarvitset lisää inspiraatiota hauskoihin aktiviteetteihin, löydät ne "tekemistä"-kategoriasta.