Yllätä rakkaimpasi

Yllätä rakkaimpasi

Kirjoittanut: Babysits, 4 min lukuaika

Onko parhaalla ystävälläsi syntymäpäivä? Onko isovanhemmillasi vuosipäivä? Valmistuiko sukulainen, mutta heillä ei ole mahdollisuutta järjestää juhlia? Tai ehkä ei ole erityistä tilaisuutta, mutta haluaisit silti huomioida heidät ja olla kannustava näinä haastavina aikoihna? Sosiaalisen etäisyyden aikana on mahdollista että henkilökohtainen tapaaminen juhlien merkeissä jää järjestämättä, mutta sen ei tulisi olla este muistaa lähimpäsi! Tiedämme että voi olla haastavaa järjestää jotain erikoista olematta läsnä, mutta me olemme täällä auttaaksemme! Lue eteenpäin parhaista mahdollisista ideoista - huolimatta siitä ettet voi olla fyysisesti paikalla.

Katso parhaimmat ideat jotka kokosimme jotta voit yllättää lähimpäsi vaikka et voi olla heidän kanssaan tällä hetkellä, meillä on monta luovaa ideaa!

Videopuhelu

Nykypäivänä olemme onnekkaita, sillä meillä on tekniikka joka mahdollistaa meidät olemaan lähellä vaikka olisimmekin kaukana. Tämän takia se voi olla tärkein työkalu tälle yllätykselle!

Ensinnäkin, sinun on valmistauduttava ja luotava täydellinen skenaario! Tähän voit käyttää monta eri ideaa, me autamme muutamalla esimerkillä, mutta voit vapaasti keksiä omasi!

Juhlatuulella - vaikka olette erillään, se ei tarkoita sitä ettet voisi panostaa koristeluun! Voit käyttää paperiviiriä taustalla, tai ehkä tehdä söpön bannerin tekstillä ystävällesi! Jos kyseessä on syntymäpäivä, voit sytyttää kynttilän, ja voitte puhaltaa sen yhdessä. On tärkeää luoda uusia tapoja toteuttaa perinteitä, auttaakseen adaptoitumaan uuteen elämäntapaamme

Teemajuhlat - järjestäkää naamiaiset! Pyydä ystäviä ja sukulaisia, kaikkia videopuheluun osallistujia pukeutumaan teeman mukaisesti ja yllättämään sankaria! He tulevat olemaan otettuja panostukseen, ja kukapa ei tykkäisi vaikka eläin-teemaisesta juhlasta? Olemme varmoja että itse sankarikin ryntää vaatekaapille ja osallistuu naamiaisiin!

Nauhoita video

Ymmärrämme että voi olla vaikeaa kokoa koko suku tai ystäväpiiri yhteen videopuheluun. Tämän takia meillä on varasuunnitelma -nauhoita ryhmävideo! Tämän idean paras osuus? Voit säästää videon ja katsoa se yhä uudelleen ja uudelleen!

Tätä varten, pyydä kaikkia ystäviä nauhoittamaan mukava viesti sankarille, ehkä jopa tanssia tai laulaa heidän lempimusiikin tahdissa! Sitten liität yhteen kaikki videot. Älä pelkää tätä! Kiitos nykypäivän teknologian on olemassa lukuisia sovelluksia ja ohjelmia, kuten esimerkiksi Inshot tai iMovie, jolla videoiden yhteenliittäminen on helppoa jopa teknologiaa taitamattomille käyttäjille.

Lähetä kortti

Saavuttaaksesi parhaimman yllättyneen reaktion, on parasta tehdä jotain odottamatonta. Nykypäivänä kun käytämme päivittäin virtuaalisia alustoja, perinteet kuten kirjeiden ja korttien lähettäminen ovat jääneet vähemmällr. Ehkä on hyvä idea palata ajassa taaksepäin?

Me kaikki rakastamme pieniä yllätyksiä tai lahjoja, ja tänä aikana se voi olla paras vaihtoehto! Söpö itsetehty kortti voi olla paras tapa saada ystävä hymyilemään. Tätä varten, annamme kolme erilaista ideaa (riippuen vaikeusasteesta)

Vaikeusaste - Helppo

Tulostettu valokuva. Onko sinulla hyvä valokuva sinusta ja ystävästäsi? Nyt on hyvä aika käyttää se! Kirjota ihana viesti valokuvan taakse, ehkä voit myös piirtää tai koristella siihen jotain mukavaa! Laita kirjekuoreen ja lähetä se ystävällesi!

Vaikeusaste - Keskivaikea

Pop up-kortti Tähän itsetehtyyn pop up-korttiin tarvitset muutaman tarvikkeen ja maalia, mutta se ei ole niin vaikeaa! Seuraa vaiheita ja tee söpö kortti. Me teimme tämän kortin isovanhemmillemme, mutta voit lähettää sen kenelle haluat! Anna mileikuvituksellesi valtaa ja luo persoonallinen kortti!

Pop up card

Vaikeusaste - Vaikea

Origami kortti Rakkauden jakaminen on aina paikallaan. Etenkin nyt! Tämän itsetehdyn sydämenmuotoisen origamikortin paras puoli on se, että se on itseasiassa pieni rasia johon voit laittaa pienen lahjan tai viestin rakkaimmallesi!

näin teet sydän origamin


Panostaminen ystäviesi yllättämiseen saa teidät molemmat hymyilemään. Välittäminen rakkaimmistasi ei tulisi olla tauolla tilanteesta huolimatta! Toivottavasti pidit ideoistamme! Jaa mielellään ideasi ja toteutuksesi kanssamme Instagramissa @babysitsfi! Jos haluat lisää askarteluideoita, tsekkaa ne meidän Yhteisön voimavaroista!