DIY Ystävänpäivälahja

DIY Ystävänpäivälahja

Kirjoittanut: Babysits, 3 min lukuaika

Ystävänpäivä on kohta ovella, joko olet miettinyt miten ilahdutat ystävää? Kalliiden lahjojen sijaan, tarjoamme sinulle hienon askarteluidean joka auttaa sinua jakaamaan rakkauttasi tärkeimmille ihmisille ympärilläsi. Et tule katumaan sitä!

Oletko koskaan miettinyt antavasi viestin rakkaimmillesi ystävänpäivänä? Meidän mielestä viesti on joskus voimakkaampi kuin lahja koska:

  • Se vahvistaa suhdetta (kumppanien, sisarusten, ystävien jne.);

  • Se on hyvä terveydellesi;

  • Se tuo positiivisuutta;

  • Se motivoi sinua!

Tämä on todella helppo toteuttaa. Aloita neliön muotoisella paperilla ja seuraa näitä ohjeita: ystavanpaivalahja

Joskus kaikista yksinkertaisimmat asiat elämässä voivat olla ne kaikkein kauneimmat, eikö vain? Me käytimme tässä punaista ja vaaleanpunaista paperia, mutta voit käyttää mitä tahansa mieluisaa väriä. Tehdäksesi lahjasta persoonallisen, lisää siihen viesti joka ilmaisee kiitollisuuden saajaa kohtaan. Voit käyttää viestiin näitä meidän ilmaisia tulostettavia ystävänpäiväkortteja Babysits-maskotilla, jotka voit liittää askartelemaasi sydämeen.

ilmainen tulostettava ystavanpaivakortti1

ilmainen tulostettava ystavanpaivakortti2

Tämä sydän viestillä on hauska lahja vaikka vanhemmille jotka suunnittelevat ystävänpäiväksi etsivänsä lastenhoitajaa jotta voivat viettää illan yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa. Mutta muista että voit antaa tämän kenelle tahansa joka mielestäsi ansaitsee tuntevansa itsensä erityiseksi ja arvostetuksi. Jos esimerkiksi aina käyt samassa kahvilassa, tämä on loistava tilaisuus kiittää henkilökuntaa siellä! Tai ehkä sinulla on läheiset välit kollegasi kanssa? Anna hänelle kortti kiitoksesi ajasta jonka saatte viettää yhdessä. Se voi myös olla ystävänpäivälahja lastenhoitajalle joka on hoitanut lapsiasi pidemmän ajan. On monta ihmistä joista olla kiitollinen.

Pienet, yksinkertaiset ideat tuovat iloa. Katso tästä miten Babysits jakaa rakkautta!


Joskus ystävällinen viesti voi olla paras lahja osoittaakseen kuinka paljon välitämme heistä. Varsinkin viesti, joka osoittaa kiitollisuutta. Sen ei tarvitse olla pitkä, mutta on hyvä idea tehdä siitä henkilökohtainen. Voit tehdä henkilöstä todella iloisen ja saada hänet tuntemaan itsensä arvostetuksi!

Hyvää ystävänpäivää!