Lasten quesadillat

Lasten quesadillat

Kirjoittanut: Babysits, 2 min lukuaika

Onko teilläkin joskus päiviä jolloin lapset ei vaan halua syödä yhtäkään terveellistä vihannesta jonka tarjoat heille? Jos etsit terveellistä ja söpöä välipalaa joka ei ainoastaan ole terveellinen, mutta myös täynnä vitamiineja, olet oikeassa paikassa!

Terveelliset ruuat eivät valitettavasti aina ole houkuttelevia lapsille. Yritämme kovasti luoda reseptejä jotka varmistavat että lapsesi saavat kaikki tarvittavat vitamiinit. Tänään jaamme kanssasi helpon ja herkullisen välipalan joka ei ainoastaan maistu herkulliselle, vaan se myös näyttää vastustamattoman hyvälle lasten mielestä!

Haluatko kokeilla reseptiämme? Tässä se on!

Tarvitset nämä ainekset:

  • Täysjyvä tortillapohjia
  • Kirsikkatomaatteja
  • Salaattia
  • Juustoa
  • Voita (paistamiseen)

Askel askeleelta

Emme löytäneet pieniä tortillapohjia kaupasta, joten leikkasimme normaalikokoiset täysjyvä tortillapohjat pienemmiksi ympyröiksi (kaksi ympyrää yhdestä normaalikokoisesta tortillapohjasta).

Kun sinulla on pienet tortillat valmiina, laita kaksi torillaa päällekkäin ja täytä ne juustolla ja maissilla. Käytimme tässä kaupan valmista juustoraastetta, mutta voit myös käyttää juustosiivuja tai raastaa juustopalasta raastetta ja laittaa tortillojen väliin.

Ota sitten paistinpannu esiin, laita se kuumenemaan, lisää hieman voita ja anna sen sulaa. Laita sitten tortilla paistinpannuun ja paista ensin yhdeltä puolelta, ja kännä sitten ympäri ja paista toinen puoli. Tortillasta tulisi tulla kullanruskea!

Nyt kun quesadillat ovat paistettuja, alkaa hauskin osuus:

Me teimme kaksi quesadilla kasvoa. Tehdääksesi oman, aloita asettamalla hieman salaatinlehtiä lautasen yläosaan (tästä tulee hiukset). Aseta sitten quesadillat salaatinlehtien päälle. Sitten vaan lisäät silmät, nenän, ja tietenkin hymyn. Hiuksiin käytimme vuonankaalta, ja kasvoihin kirsikkatomaatteja, salaatinlehtiä ja hieman ketsuppia, mutta voit käyttää mitä ikinä jääkaapistasi löytyykään.

Valmista! Hauskat quesadillat ovat nyt valmiina tarjottaviksi lapsillesi! Jos seurasit ohjeitamme, niiden tulisi näyttää suunnilleen tällaisilta:

Lasten hauskat quesadillat

Kaipaatko lisää lapsiystävällisiä välipalaideoita? Kokeile vaikka näitä eläinhahmoja banaanista , tai jäähdytettyjä jogurttipaloja.

Jos pidit tästä ohjeesta, ja teit omat quesadillakasvot, haluaisimme mielellään nähdä luomuksesi. Jaa ne meidän kanssa Facebookissa tai Instagramissa #babysitsfi.