Mitkä ovat Babysits-merkit?

Mitkä ovat Babysits-merkit?

Kirjoittanut: Babysits, 5 min lukuaika

Etsitpä sitten lastenhoitajaa tai töitä lastenhoitajana, yksi ensimmäisistä asioista joihin sinun on kiinnitettävä huomiota, on näkyvyytesi. Parantaaksesi näkyvyyttäsi, sinun tulisi ansaita lisää merkkejä!

Merkit ovat keino jolla voit lisätä näkyvyyttäsi Babysitsin hakutuloksissa. Mitä enemmän merkkejä ansaitset, sitä suuremmat ovat mahdollisuutesi saada yhteydenottoja muilta käyttäjiltä.

Merkkien ansaitseminen ei ainoastaan paranna profiilisi näkyvyyttä, vaan auttaa myös rakentamaan motivoituneen yhteisön korostamalla korkealaatuisia ja vahvistettuja profiileja.

Tämä tarkoitaa sitä, että täydennetyn profiilin omaaminen sekä aktiivisuus Babysitsin alustalla lisää mahdollisuuksiasi löytää töitä lastenhoitajana, tai löytämään täydellisen lastenhoitopalvelujen tarjoajan lapsillesi.

Katso allaolevalta videolta miten voit ansaita kaikki Babysits-merkit:

Jos haluat tietää lisää yksityiskohtia jokaisesta merkistä, jatka lukemista!

Rakas maskottimme Barry esittelee kaikki merkit. Barry on aina sitoutunut auttamaan Babysits yhteisöä!

Kuvasta näet kaikki merkit:

Anstaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

Miten ansaitsen merkkejä?

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

1. Vahvistettu sähköpostiosoite - Ensinnäkin, sinun tulee luoda profiili ja vahvistaa sähköpostiosoitteesi jotta voit aloittaa matkasi Babysitsin kanssa!

2. Profiilikuva - Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit aloittaa profiilisi luomisen. Aloita lisäämällä profililikuvasi. Täydellistä profiilikuvaa varten, varmista että kasvosi ovat suoraan kameraa päin, käytä yksinkertaista valkoista taustaa ilman suodattimia. Vältä asusteita kuten aurinkolaseja tai hattuja, ja kiinnitä huomiota valaistukseen.

3. Laaja profiilikuvaus - On tärkeää että esittelet itsesi hyvin, ja kerrot miksi etsit töitä tai lastenhoitajaa.

4. Profiilivideo - Tämä on erittäin suositeltavaa, sillä video kertoo sinusta enemmän kuin kuva. Kun nauhoitat profiilivideosi, yritä käyttää koko 40 sekunnin aika kertoaksesi itsestäsi selkeästi ja lyhyesti - unohtamatta olemalla oma itsesi!

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

5. Vahvistettu henkilöllisyys - Olemme luotettava lastenhoidon portaali, ja siksi tarjoamme käyttäjillemme mahdollisuuden vahvistaa henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella. Saadaksesi lisää tietoa klikkaa tästä.

6. Ensimmäinen suositus - Tehdääksesi profiilistasi vielä enemmän ammattimaisen ja luotettavan, sinun tulee pyytää suositusta{/){rel=follow target=_blank}. Suositukset ovat loistava tapa kertoa muille käyttäjille kuinka luotettavaa on työskennellä kanssasi.

7. Facebook yhdistettynä - Yhdistä tilisi Facebookin kanssa ja löydä luotettavat kontaktisi vanhemmista ja lastenhoitajista.

8. Apple yhdistettynä - Yhdistä tilisi Appleen vahvistaaksesi tilisi.

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

9. Google yhdistettynä - Yhdistä tilisi Googlen kanssa ja löydä luotettavat kontaktisi vanhemmista ja lastenhoitajista.

10. LinkedIn yhdistettynä - Yhdistä tilisi LinkedIn:in kanssa vahvistaaksesi tilisi.

11. Seuraa Facebookissa - Seuraa Babysitsiä Facebookissa saadaksesi mahtavia vinkkejä ja ideoita.

12. Seuraa Instagramissa - Seuraa Babysitsiä Instagramissa saadaksesi askarteluideoita, lapsiystävällisiä reseptejä, sekä vinkkejä lastenhoitajille ja vanhemmille.

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

13. LinkedIn professional - Olet ammattilainen, joten seuraa Babysitsiä LikedIn:issä jotta pysyt ajantasalla yrityksen saavutuksista ja muista uutisista!

14. Jaettu Facebookissa - Jaa profiilisi Facebookissa jotta ystäväsi näkevät uuden profiilisi!

15. Jaettu Twitterissä - Jaa profiilisi Twitterissä niin tavoitat vielä suuremman yleisön!

16. Käytettävyys päivitetty - Etsitpä sitten töitä lastenhoitajana, tai lastenhoitajaa, on todella tärkeää että määrität milloin olet käytettävissä/milloin tarvitset apua. Näin on helpompi löytää oikea ehdokas.

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

Uusi: 17. Puhelinnumero vahvistettu - Vahvista puhelinnumerosi täällä tehdääksesi profiilistasi luotettavamman.

18. Oma juliste jaettu - Lataa ja tulosta personalisoitu julisteesi parantaaksesi näkyvyyttäsi myös verkon ulkopuolisessa lastenhoitoyhteisössä.

19. Ensimmäinen varaus - Vanhemman tai lastenhoitajan kanssa, käytä aina tapaamisen suunnittelijaa tapaamisiin. Tämä auttaa sinua pysymään ajan tasalla kaikissa varauksissasi. .

20. Ensimmäinen arviointi - Miten ensimmäinen lastenhoitotapaaminen sujui? Toivottavasti loistavasti! Voit pyytää käyttäjiltä arvioinnin tapaamisten jälkeen.

Ansaitse merkkejä ja paranna näkyvyyttäsi

21. Ensimmäinen toistuva tapaaminen - Haluatko työskennellä uudestaan saman henkilön kanssa? Suunnitele toinen tapaaminen saman henkilön kanssa.

22. Äskettäinen sisäänkirjautuminen - Jos haluat näkyä ensimmäisellä sivulla Babysitsin hakutuloksissa, sinun täytyy kirjautua sisään muutaman päivän väliin.

Barry, Babysitsin maskotti!


Merkit{){rel=follow target=_blank} voivat vaikuttaa monelta, mutta jo luomalla ja julkaisemalla profiilisi, olet jo melkein puolitiessä.

Mitä enemmän merkkejä Babysitsin käyttäjät ansaitsevat, sitä luotettavampi alusta on! Aloita nyt ollaksesi osana tätä mahtavaa lastenhoitoyhteisöä!